Zien: Jaimie Vaes en Lil’ Kleine zoenend gespot

Zijn de twee dan toch weer samen?

Lees ook

De relatie van Lil' Kleine en Jaimie Vaes heeft de afgelopen weken behoorlijk wat weg van een knipperlicht. Na het vermeende geweldsincident op Ibiza eind mei bleven de twee eerst samen, om later toch een relatiepauze in te lassen. De relatie lijkt echter weer groen licht te krijgen, want Jaimie en Lil' Kleine zijn namelijk zoenend gespot.

Kusjes in Amsterdam

Hoewel Jaimie en Jorik Scholten, zoals de rapper in het echt heet, na het vermeende geweldsincident nog een gezamenlijk statement naar buiten brachten om het incident te laten rusten, klonken er niet veel later geruchten dat de twee tóch uit elkaar waren. Zo woont Jaimie nu samen met zoontje Lío op Ibiza, terwijl Lil' Kleine in Nederland blijft.

Maarre, de relatiepauze lijkt nu alweer voorbij te zijn. Jaimie en Jorik zijn namelijk zoenend gespot in Amsterdam. Story-fotograaf Edwin Smulders wist de twee afgelopen maandagmiddag vast te leggen in de Cornelis Schuytstraat. De foto prijkt op de cover van de nieuwste Story, met daarbij de tekst: “Hoe echt is 'relatiecrisis' Lil' Kleine en Jaimie Vaes?”

Huwelijk

Jaimie en Jorik zouden deze zomer elkaar eigenlijk het ja-woord geven, maar het huwelijk is uitgesteld. Het trouwfeest is echter niet helemaal van de baan, zo liet Jaimie weten. “Het uitstel van het huwelijk heeft echt niets te maken met wat zich hier nu afspeelt, in mijn relatie en in mijn leven op dit moment”, horen we Jaimie zeggen in een promo van haar realityserie Jaimie: In The Vaes Lane. “Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen niet op dit moment hoe het allemaal gaat verlopen. Het kan nu alle kanten op.”

Naar alle waarschijnlijkheid heeft Jaimie dit ergens begin juni gezegd, vlak na het vermeende geweldsincident op Ibiza eind mei. De opnames voor de realityserie waren toen in volle gang.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook