It’s official: Love Islands Raphaëlla heeft een relatie met déze profvoetballer

Cute!

Lees ook

Raphaëlla was in Love Island helemaal head over heels verliefd op Mattheüs. Helaas kregen de twee geen happily ever after, nadat de Braziliaanse hottie na Casa Amor voor Jaimy koos. Met een gebroken hart verliet Raffie de villa. Inmiddels is ook Raphaëlla weer helemaal gelukkig in de liefde. Ze heeft namelijk een relatie met déze profvoetballer.

Profvoetballer

Even deden geruchten de ronde dat Raphaëlla en Love Islands Morris het héél gezellig samen hadden, maar de twee blijken just friends te zijn. Raffie heeft namelijk al een andere man in haar leven. Aan Love Reality bevestigt de beauty dat ze een relatie heeft met de Belgische profvoetballer Dante Vanzeir.

Dante komt uit voor de jeugdploeg van zijn land en speelt voor Union Saint-Gillois, dat sinds dit jaar op het hoogste niveau van België speelt. Daarvoor speelde hij bij de nationale grootmacht RC Genk, maar hier werd-ie door Union SG weggekocht. Het is wel duidelijk dat Dante een veelbelovend talent is. Enne, nu scoort-ie ook buiten het veld: hij heeft namelijk de knappe Raphaëlla aan de haak geslagen.

Knap stel

Raphaëlla verklapte eerder al aan Metro.be dat ze met iemand aan het daten was, maar ze wilde toen niet vertellen met wie. Maar nadat ze onlangs een te schattige foto van haar en Dante in de dierentuin deelde, kan ze het niet langer ontkennen. Ze is helemaal in love met de profvoetballer.

Benieuwd hoe de nieuwe lover van Raffie eruitziet? Wij zetten wat knappe kiekjes voor je op een rij. Love Reality wist een schattige couple pic van de lovebirds vast te leggen. Die bekijk je HIER.

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook