Zien: zó zag De Bachelors Jolijn er vroeger uit

Jolijn ging een paar jaar geleden nog met lange lokken door het leven.

Jolijn is een van de dames die het hart van Tony Junior in De Bachelor probeerde te veroveren. Hoewel ze het ver wist te schoppen, blokkeerde de liefde tussen de twee keer op keer tijdens hun dates. Tot grote spijt van Tony, want het was wel duidelijk dat de dj zich erg aangetrokken voelde tot de knappe blondine. Enne, dat snappen wij wel. De student event management is een prachtige verschijning, maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit?

Prachtige verschijning

Een aantal dames wist tijdens in de eerste aflevering van De Bachelor meteen een verpletterende indruk achter te laten bij Tony. Zo ook de knappe Jolijn, die in een zwarte, figure-hugging dress voor de dag kwam. Met haar stralende lach en haar attente cadeautje wist ze meteen een onvergetelijke indruk bij de bachelor achter te laten.

“Haar heb ik wel hoog zitten”, deelde de dj dan ook na zijn eerste ontmoeting met de event management-student. Helaas wist de vonk uiteindelijk niet écht over te springen tussen Jolijn en Tony. Vlak voor de finale stuurde hij haar daarom naar huis zonder roos.

Vroeger

Na hun eerste ontmoeting complimenteerde Tony Jolijn al op haar mooie voorkomen. En ook vroeger was Jolijn al een echte beauty.

Toen we door Jolijns Instagramfeed scrolden kwamen we namelijk een prachtige foto van de student tegen uit 2016. Hoewel Jolijn bijna niks is veranderd, had ze vroeger wel een heel ander kapsel. Zo is te zien dat ze toen door het leven ging met lange, blonde lokken. Beide kapsels staan Jolijn even mooi als je het ons vraagt!

🔥

Beeld: Videoland (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws