Aha: hier kun je De Bachelors Julia van herkennen

De beauty probeert niet alleen het hart van Tony Junior te winnen.

De prachtige Julia Sinning probeert niet alleen het hart van Tony Junior te veroveren in De Bachelor, maar ze hoopt binnenkort ook nog eens een speciale titel in de wacht te slepen. Julia is namelijk in the running om Miss Nederland 2021 te worden.

Miss Nederland 2021

Afgelopen mei vond de casting voor de Leukste Baan van Nederland van Miss Nederland plaats. Maar liefst vijftig prachtige dames presenteerden zich aan een ervaren jury. Enne, hierbij ging het zéker niet alleen om uiterlijk en glamour. Waar de jury nog meer op lette? Brains and business. Ook werd er gelet op een lief, sociaal, maatschappelijk betrokken karakter met daarnaast duidelijke ambities, doorzettingsvermogen en een verhaal to share with the universe.

Na een intense, leuke dag kwam de jury – die bestond uit Missen van de afgelopen jaren – tot een besluit en maakte de tien finalisten voor Miss Nederland 2021 bekend. Enne, guess what? Daar hoort Julia gewoon bij!

Het perfecte plaatje

De afgelopen weken deelde Julia op Instagram al het een en ander van haar Miss-avontuur. Zo mocht ze onlangs haar officiële Miss Nederland-sjerp in ontvangst nemen en ging ze op bootcamp met haar Miss-sisters. En nu wordt het allemaal wel héél echt, want ook haar officiële finalistenfoto is binnen. “Zo zo zo trots en blij om met jullie mijn officiële Miss Nederland finalistenfoto te delen”, schrijft ze bij het prachtige kiekje dat vastgelegd is door topfotograaf William Rutten.

“Het is een fantastisch avontuur en ik geniet volop”, gaat Julia verder. “Met mijn deelname wil ik jullie inspireren om dichtbij jezelf te blijven en in je eigen kracht te geloven. Weet dat jij goed genoeg bent, precies zoals je bent.” De beauty vertelt dat ze hier lang mee heeft gestruggled, omdat ze streefde naar het 'perfecte plaatje'. “Nu ben ik trots op deze powervrouw. Laten we het perfecte plaatje veranderen in het echte plaatje en onze mooie imperfecties omarmen.” You go, Julia!

Beeld: RTL (Tom Cornelissen), Instagram

Laatste nieuws