De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan powervrouw Kim Kardashian siert de cover.

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Kim Kardashian siert de cover.

Deze week

* Dat ze momenteel de meest gewilde vrijgezel op aarde is, moge duidelijk zijn. Maar richt Kim Kardashian (40) haar pijlen postKanye op een nieuwe liefde of gaat ze voor een long hot summer als single?
* Job en Esmee kregen officieel een relatie tijdens hun deelname aan Love Island en gingen er met de hoofdprijs vandoor. We blikken met ons favo koppel terug op hun bijzondere liefdesavontuur.
* Ingrid Jansen (38) sprak met haar beste vriend Luuk Wessels (43) af dat ze samen een kind nemen als ze op hun veertigste nog steeds single zijn. Nu is ze zwanger; en samen maken ze de populaire podcast Mamapaparazzi.
* Ze zag te weinig komedies met vrouwen waarin ze zichzelf herkende. Dus besloot Soundos El Ahmadi er zelf eentje te maken. Aan Grazia vertelt ze er alles over.
* In coronatijd je baan opzeggen om met een camper te gaan rondreizen met iemand die je pas net kent… Emma en haar vriend Quirijn durven het aan. De twee hebben de tijd van hun leven en vertellen alle ins and outs over hun avontuur.
* De warmere temperaturen zijn op komst! Is jouw garderobe al summer ready? Wij tippen je de items die niet mogen ontbreken in je zomergarderobe.
* Drupje hier, drupje daar: er zijn so many serums op de markt. Maar hoe weet je welke je moet hebben? Waar moet je op letten? En hoe vaak moet je ‘m aanbrengen? Wij leggen het je uit.
* Wat zeggen de sterren over de aankomende maand? In Grazia’s horoscoop lees je er alles over.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Kim Kardashian op de cover van Grazia

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Laatste nieuws