Winning Wednesday: 1x een Bottomless Brunch voor 2 personen bij INK Hotel Amsterdam MGallery t.w.v. €78

Doe mee en win!

Het is weer woensdag! Oftewel: Winning Wednesday bij Grazia. Deze week mogen we 1x een Bottomless Brunch voor 2 personen in INK Hotel Amsterdam MGallery t.w.v. €78 weggeven!

Welverdiend

We hebben een lange periode niet kunnen genieten van etentjes, lunch dates of borrelavondjes buiten de deur. Niets is zo fijn als je laten verrassen met heerlijke gerechten – en drankjes – in een goed restaurant. Eten we buiten de deur? Dan gaan we graag all out. En met deze instelling ben je bij INK Hotel Amsterdam aan het juiste adres.

INK Hotel Amsterdam MGallery is een luxe boetiekhotel in hartje Amsterdam. Het hotel dankt haar naam aan de rijke geschiedenis van het gebouw waarin vroeger de Nederlandse krant 'De Tijd' was gevestigd. De drie thema's Stories, INK en Time (verwijzend naar de krant 'De Tijd') staan centraal bij INK, wat onder andere terugkomt in het stunning interieur.

Bottomless Brunch

In het bruisende hart van het hotel, PRESSROOM, vind je de restaurant en bar. Je vindt hier wekelijks de Bottomless Brunch. En geloof ons: dit is een concept waar je hart zeker sneller van gaat kloppen. Je kunt hier iedere zaterdag- en zondagmiddag namelijk genieten van een speciale package, namelijk een brunch met bottomless bubbels (onbeperkt dus!).

De brunch bestaat per persoon uit maar liefst twee gerechten, zoet en hartig, een cocktail en een never ending hoeveelheid bubbels. Je geniet van je brunch in het prachtige restaurant van INK Hotel Amsterdam of – bij zonnig weer – in de knusse binnentuin. Het perfecte uitje om eens goed bij te kletsen met je bff, moeder, vader, broer, favo collega of wie dan ook.

Win, win, win!

Enne, om deze zomerperiode nog even flink te genieten mogen we 1x een Bottomless Brunch voor 2 personen in INK Hotel Amsterdam MGallery t.w.v. €78 weggeven! Wil jij kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij straks één van de lucky winners!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 1x een Bottomless Brunch voor 2 personen bij INK Hotel Amsterdam MGallery t.w.v. €78″ description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”20-7-2021″ terms=””]

*Deze winactie loopt t/m 20 juli. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws