Jaimie Vaes deelt duidelijke boodschap op Instagram

Het lijkt erop dat Jaimie voor zichzelf kiest.

Lees ook

Sinds het veelbesproken incident met Lil' Kleine afgelopen mei ligt het leven van Jaimie Vaes onder een vergrootglas. Momenteel zou Jaimie niet meer samen zijn met de rapper, iets wat ze met deze boodschap op Instagram lijkt te bevestigen.

Goede bedoelingen

Hoewel Jaimie en Jorik Scholten, zoals de rapper in het echt heet, na het vermeende geweldsincident nog een gezamenlijk statement naar buiten brachten om het incident te laten rusten, klonken er niet veel later geruchten dat de twee tóch uit elkaar waren. Zo woont Jaimie nu samen met zoontje Lío op Ibiza, terwijl Lil' Kleine in Nederland blijft. Onlangs leek het er echter nog op dat de twee weer on good terms waren, nadat Jorik een reactie plaatste onder Jaimies foto en Jaimie hier vervolgens lachend op reageerde.

Maarre, het lijkt er toch op dat Jaimie en Lil' Kleine niet back together zijn. “You glow different when you have good people with good intentions in your life“, deelt Jaimie namelijk op haar Instagram Stories. De beauty wil dus alleen maar goede mensen met goede bedoelingen in haar leven. Enne, Lil' Kleine hoort waarschijnlijk nu even niet bij die good people. Story wist het verhaal van Jaimie vast te leggen. Je bekijkt de screenshot HIER.

Poppenkast

Dat Jaimie en Lil' Kleine echt uit elkaar zijn, schemerde ook in de trailer van het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane al door. In de promo zien we Jaimie namelijk openhartig spreken over de heftige situatie. Aan bestie Koen Kardashian vertelt ze eerlijk: “Had ik verwacht dat het zo zou omslaan? Nee. Dat is echt het laatste wat ik wil. Maar het is wel het leven, en leuk is anders.”

“Het is goed dat we even niet in elkaars aura zitten en ik even mijn rust kan pakken”, legt Jaimie uit over de situatie. Waarop Koen aan Jaimie laat weten dat dit de juiste keuze is. “Jij beschermde altijd de poppenkast en je kiest nu gewoon voor jezelf.” Hoe de vork echt in de steel zit? Dat kunnen we ongetwijfeld in het tweede seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane zien, dat vanaf donderdag 15 juli te zien is op Discovery+.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook