Olcay Gulsen openhartig over ouder worden: ‘Vind ik helemaal niet erg’

Ook deelt ze wat ze aan zichzelf zou willen laten veranderen.

Ouder worden is voor sommigen best wel een dingetje, maar niet voor Olcay Gulsen. In de nieuwste Beau Monde vertelt de presentatrice dat ze geen enkele moeite heeft met ouder worden: “Ik vind het fijn.”

Ouder worden

Olcay is bijna 41, maar ouder worden is niet iets wat ze moeilijk vindt. “Helemaal niet”, vertelt ze hierover. “Ik vind het fijn. Ik ben minder onzeker, heb minder bewijsdrang.”

Toch kleeft er wel een nadeel aan ouder worden. “Al zijn die overtollige kilo’s die er snel aankomen en moeilijk afgaan, een nadeel. Vroeger kon ik redelijk strak blijven zonder er iets voor te doen. Die tijd is helaas voorbij.”

Plastische chirurgie

Om tekenen van ouder worden te verbergen, ondergaan sommigen een botoxbehandeling. Maarre, is er iets wat Olcay aan zichzelf zou willen veranderen? “Ik wil mijn borsten laten verkleinen. Door de jaren heen zijn het enorme bazooka tieten geworden waar ik me enorm aan stoor”, deelt de ondernemer. “Verder hoor ik goede verhalen over bindweefselmassages voor lichaam en gezicht. Dat wil ik proberen.”

“Ik geef stiekem best veel geld uit aan verzorgingsproducten. Ik ben zo’n sukkel die in ieder crèmepje trapt en denkt: misschien is dit wel goed voor de huidversteviging. Het interesseert me ook, omdat ik zelf cosmetica maak.”

Benieuwd naar het hele interview met Olcay Gulsen? De nieuwste Beau Monde ligt vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Beau Monde (Anne Tonen) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws