Joan Pronk over finale Like Me, I’m Famous: ‘De sfeer was op het einde grillig’

'Love Island was heel liefelijk vergeleken met Like Me, I’m Famous.'

Lees ook

De finale van Like me, I’m Famous nadert en de spanning is om te snijden. Wie wint de wedstrijd én daarmee de pilot voor Videoland? Dat er iets groots op het spel staat, is vooral onder de kandidaten te merken. Zo deelt Joan Pronk met Grazia: “Op een gegeven moment was het niet meer zo leuk met elkaar.”

Zenuwslopende strijd

Een huis vol influencers die de meeste likes willen verzamelen, dat zijn voldoende ingrediënten voor een zenuwslopende strijd. En dat kan weleens ten koste gaan van de sfeer. In het begin ben je elkaar aan het leren kennen en ben je nieuwsgierig naar elkaar. Maar er wordt meteen gezegd: ‘Weet wie je vrienden zijn, want je kunt niet iedereen vertrouwen’. Op een gegeven moment wordt dat elke dag gezegd en dat vond ik heel moeilijk. De sfeer werd met de dag slechter, vooral op het einde was het grillig.”

De nuchtere en altijd sociale Joan geeft dan ook aan dat het niet in haar aard zit om mensen te wantrouwen. “Als persoon wil ik iedereen aardig vinden en ook dat ze mij aardig vinden. Je steekt (in het programma, red.) gewoon messen in iemands rug, dat vond ik heel lastig.”

Goede herinneringen

Ook blikt Joan terug op haar Love Island-avontuur, dat natuurlijk een heel andere belevenis was. “Love Island was heel liefelijk vergeleken met Like Me, I’m Famous.” Vooral vlak voor finale van LMIF was de sfeer helemaal niet meer leuk. “Het was heel strijdlustig tussen de finalisten.”

Gelukkig heeft de Amsterdamse dj zeker geen spijt van haar deelname aan het programma. Ze heeft er namelijk veel goede herinneringen aan overgehouden. “Ik vond het heel leuk om mee te maken en het was een goede ervaring.” Wij zijn benieuwd wie de finale wint!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook