Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis verbaast volgers met afgetrainde bikinibody

Looking good, Sylvie!

Sylvie Meis

Sylvie Meis is momenteel met hubby Niclas en zoon Damián aan het genieten van het Spaanse zonnetje op Ibiza. Enne, daar laat ze haar volgers maar wat graag van meegenieten. Op Instagram plaatst ze de ene zonnige foto na de ander, maar veel followers krijgen het wel heel heet van déze bikinifoto.

Golden hour

Het is niet de prachtige omgeving of het luxe jacht dat voor veel open monden zorgt. Nee, Sylvies volgers kijken vol verbazing naar haar afgetrainde lichaam. Want damn, wat ziet La Meis er fantastisch goed uit. "Golden hour", schrijft ze bij het zonnige bikinikiekje.

"Jouw lichaam is gewoon wow. Jouw discipline is bewonderenswaardig", schrijft iemand onder de stunning bikinifoto van Sylvie. "Jij bent de belichaming van schoonheid. Je ziet er betoverend uit Sylvie! Je bent zo'n droom", laat een ander achter. "Beauty", "Godin" en "Wow" klinkt het verder in de comments. Enne, daar zijn wij het helemaal mee eens.

Paar blaadjes sla

Hoewel Sylvie inmiddels de veertig gepasseerd is, is ze in de beste shape van haar leven. "Ik heb mijn formule gevonden", liet ze onlangs weten aan Beau Monde. "Ik heb mijn formule gevonden. Ik krijg vaak de vraag: 'Sylvie, hoeveel train je, hoeveel eet je, hoeveel weeg je?' Mensen denken: als ik dat ook doe, krijg ik haar lijf." Dat dat helaas niet zo werkt, weet Sylvie zelf maar al te goed. "Ik heb ook weleens gefrustreerd gedacht: waarom lukt het me nu niet om strakker te worden? Wat bleek, ik at bergen fruit elke dag en besefte niet hoeveel suikers daar in zitten", vertelde ze. "Dat liet ik een à twee weken staan, en mijn figuur was on point."

Nou is het zéker niet het geval dat Sylvie leeft op een paar blaadjes sla per dag, zoals veel mensen wellicht denken. "Ik eet veel meer dan iedereen denkt, ook gewoon Kinder Bueno's", liet ze weten. "Ik gun mezelf elke week iets lekkers, of dat nu pasta, pizza of iets zoets is." Sylvie denkt dat de key is om niet te veel te focussen op die snackmomenten, maar juist op de momenten dat je wél voor gezonde voeding kiest. Noted.

Misschien ook voor jou:
Sylvie Meis over 'liefdescomeback' met ex Rafael van der Vaart 
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram