De Bachelors Esther over rozenceremonie: ‘Ik dacht: dit ga je niet menen’

"Ik had verwacht dat Tony nog wel wilde ontdekken hoe ik echt ben."

Lees ook

Het kwam voor velen als een verrassing dat Esther en Femke tijdens de laatste rozenceremonie van De Bachelor geen roos van Tony Junior kregen. Ook Esther zelf had niet verwacht dat ze haar koffers al zou moeten pakken, zo vertelt de onderneemster in gesprek met Grazia.

Eerste match

De Groningse Esther is een van de twintig vrouwen die naar Kroatië afreisde op zoek naar de liefde. De ambitieuze onderneemster wist dat er misschien wel een vonk over kon slaan – ze was namelijk eerder al een match met de dj op een datingapp. “Ik vond het echt wel een leuke jongen, dus toen De Bachelor op mijn pad kwam dacht ik 'Why not?'” vertelt Esther. Al betekent deze match niet dat Tony de beauty al door en door kende. “We hebben op de datingapp misschien drie zinnen gesproken over McFlurry's,” zegt ze lachend.

Kriebels

Tijdens de real life ontmoeting op de rode loper wist Esther meteen een verpletterende indruk op de felbegeerde Bachelor te maken, waardoor ze de dj al snel mocht vergezellen op een romantische date.

“Het was oprecht heel gezellig, we hebben gezellig gepraat”, vertelt de kledingontwerpster over het diner met Tony. “Het leek misschien geforceerd, maar de camera staat nog geen meter van je af, dus ik moest wel even wennen aan de setting”, verklaart Esther. Desondanks wist ze het meeste uit het korte gesprek te halen. “Ik ben ambitieus, ik ga er meteen voor, ik wilde meteen zoveel mogelijk vertellen zodat hij kon zien wie ik ben.”

Na dit intieme een-op-een moment ontstonden er bij de blondine nog niet meteen kriebels. “Ik heb Tony maar twee keer een-op-een gezien, in totaal misschien een halfuurtje. Zo snel kan ik geen gevoelens opbouwen. Ik voelde in ieder geval niet direct een spark.”

Rozenceremonie

De date op het jacht liep niet helemaal als gehoopt. “Tony zei tegen me dat hij me stil over vond komen, maar dat ben ik totaal niet. Ik probeerde hem een inkijkje te geven in mijn leven, maar dat gesprek liep niet soepel. Ik had verwacht dat Tony nog wel wilde ontdekken hoe ik echt ben, omdat ik hem had laten weten dat hij een verkeerd beeld van me had.”

De kans om meer van zichzelf te laten zien, kreeg de knappe onderneemster helaas niet meer. Geheel onverwacht mocht ze tijdens de laatste rozenceremonie geen bloem in ontvangst nemen: “Ik had mijn koffers nog niet gepakt, ik dacht: dit ga je niet menen.”

Inmiddels heeft Esther wel vrede met hoe het is gelopen. “Het was een supermooie ervaring, de meiden zijn top en de crew is fantastisch. Ik spreek nog iedere dag met de andere vrouwen en we doen eigenlijk wekelijk iets met elkaar. Joy is echt mijn beste maat van de casa en we hebben superveel contact.”

Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook