Olcay Gulsen openhartig over relatie met Ruud de Wild

Hun liefde voor elkaar werd de afgelopen tijd behoorlijk op de proef gesteld.

Lees ook

Vier keer is scheepsrecht voor Olcay Gulsen. Na drie verbroken verlovingen heeft ze nu al een tijdje de liefde gevonden bij Ruud de Wild. Die liefde werd hevig op de proef gesteld toen de radio-dj darmkanker bleek te hebben. In de nieuwste Beau Monde vertelt Olcay openhartig over de dieptepunten én hoogtepunten van haar relatie.

Zware tijd

Dat het leven van Olcay en Ruud niet altijd over rozen gaat, bleek wel uit de berichten die eerder dit jaar naar buiten kwamen. Ruud kreeg te horen dat hij darmkanker had, met de nodige ziekenhuisopnames en onzekerheid tot gevolg. Dit had ook de nodige invloed op de relatie van Olcay en Ruud, zo vertelt de presentatrice. “Het was een emotionele, zware en onzekere tijd maar we gaan weer de goede kant op. Fysiek kan Ruud nog niet veel aan, maar we bouwen het weer op met wandelingen. De eerste weken kon hij de straat niet eens uit en inmiddels loopt hij een paar kilometer per dag. Dat geeft vertrouwen”, legt Olcay uit.

De ziekte van Ruud heeft veel losgemaakt bij het stel. Olcay geeft aan dat ze het erg moeilijk vond om Ruud zo ziek te zien. “Dat ging door merg en been. Ik probeerde positief te blijven, maar toen hij na de derde operatie door de brandweer uit huis moest worden getakeld om met spoed naar het ziekenhuis te worden gebracht, zonk de moed me in de schoenen. Ruud was ook radeloos. Het is vallen en opstaan. Steeds als we goed nieuws verwachtten, kregen we slecht nieuws. Op een gegeven moment denk je: kom ik hier wel uit?”

Sterke band

Toch heeft de ziekte van Ruud hun band alleen maar versterkt. “Als je relatie alleen maar leuk is en er is niet zoveel aan de hand, ontdek je nooit hoe ver je voor die ander wilt gaan. Ik weet nu dat mijn liefde voor Ruud grenzeloos is. Ik wist heel zeker dat ik met hem mee wilde vechten en hem hoe dan ook zou steunen”, vertelt ze.

“Je moet jezelf even opzij zetten en de ander op nummer 1″, gaat Olcay verder. “Dat had ik nooit eerder gedaan. Niks was belangrijker dan Ruud erbovenop helpen. Als ik dit een paar jaar geleden had meegemaakt, was ik waarschijnlijk vrolijk doorgegaan met mijn eigen dingen. Maar mijn connectie met Ruud is anders dan met andere exen. Het is heel echt. Dan heb je ook meer voor elkaar over”, aldus de presentatrice.

Benieuwd naar het hele interview met Olcay Gulsen? De nieuwste Beau Monde ligt vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Beau Monde (Anne Tonen) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook