Niek Marijnissen doet boekje open over liefdesleven: ‘Ik zou graag de nieuwe Bachelor willen worden’

De ex-Bachelorette-deelnemer trok de stoute schoenen aan en heeft al bij de makers aangegeven dat hij Tony Juniors opvolger wil zijn.

Lees ook

Momenteel is de strijd om Tony Juniors hart nog volop gaande in de Bachelor. Of er daarna nog een seizoen van de datingshow komt? We sure hope so. En als het aan ex-Bachelorette-deelnemer Niek Marijnissen ligt, wordt hij de nieuwe bachelor!

Bachelor

Niek is een man van kansen. Doet zich er een voor? Dan grijpt hij hem. Het zou daarom maar zo kunnen dat we Niek volgend jaar als De Bachelor terug gaan zien. “Ik heb al aangekaart dat ze (de productie, red.) mij voor het volgende seizoen kunnen vragen”, vertelt Niek lachend in een gesprek met Grazia.

Na zijn deelname aan Like Me, I'm Famous besefte de influencer weer hoe leuk hij het vindt om voor de camera te staan. “Dat was echt heel leuk!”, herinnert hij zich daarvan. “Ik vond het leuk om weer wat van mijzelf te laten zien.”

Een vriendin

Niek is momenteel nog steeds single en de Bredanaar zou daar graag verandering in brengen. Aan aandacht in ieder geval geen gebrek. “Ik krijg nog altijd veel berichten binnen op Instagram, maar ik ben ouderwets. Ik vind het leuk om iemand tegen te komen en dan te denken: jij bent het! Op zo’n moment voel je een bepaalde connectie.”

Een vriendin zou Niek dan ook met open armen verwelkomen, maar zijn liefdesleven staat momenteel op een laag pitje. Zo datete hij de afgelopen tijd maar weinig in verband met corona. “Maar ik ben wel van plan om dat deze zomer weer wat op te pakken. Ik wil niet de eeuwige vrijgezel zijn.”

Niek hoopt dan ook dat hij deze zomer, of dus als bachelor, de liefde van zijn leven tegenkomt. “Ik zou niet alleen willen eindigen”, bekent hij. “Ik wil graag een relatie en gelukkig worden met iemand naast me. Samen eindigen als twee grijze oude duifjes.”

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook