Trend du moment: bermuda shorts

Deze zomer wil je geen andere korte broek meer aan.

Als onze vader een korte broek uit de kast trekt, dan is het in negen van de tien gevallen een bermuda short. Juist, zo'n korte broek die tot net boven de knieën valt. Waar wij nooit hadden gedacht dat we fashion tips van onze vader zouden krijgen, heeft hij het dit keer bij het juiste eind. Bermuda shorts zijn namelijk helemaal hip deze zomer.

Bermuda shorts

Of je nou op vakantie naar het buitenland gaat of geduldig wacht tot het zonnetje hier weer tevoorschijn komt, het is tijd om je summer wardrobe een make-over te geven. Enne, bij de zomer hoort een korte broek. Gelukkig is de tijd dat die korte broekjes korter dan kort moesten zijn voorbij en mogen ze een flink aantal centimeters langer. Dat is maar goed ook, want ain't nobody heeft zin in schurende dijen in de hitte. Am I right?

Nee, deze zomer kun je beter een kijkje nemen in de kledingkast van je vader, want bermuda shorts zijn ontzettend hip. De 'wat langere korte broek' zien we momenteel overal op Instagram voorbij komen, en wij snappen wel waarom.

Inspiratie

Niet alleen zijn de bermuda shorts heerlijk comfy, ze zijn ook nog eens heel makkelijk te combineren. Draag een denim korte broek bijvoorbeeld met een basic top en een oversized blazer en Dr. Martens voor een edgy look of juist met een linnen overhemd en sandaaltjes voor een zomerse dag. Heb je een wat nettere bermuda short gescoord? Deze staat prachtig met een baggy t-shirt, een wit overhemd of een grote blazer.

Enne, weet je niet goed welk schoeisel je onder de wat langere korte broek moet dragen? Naast enkellaarsjes en sandaaltjes kun je natuurlijk ook helemaal in de stijl van je vader gaan met een paar dad sneakers. Of ga net als influencer Maisie Moss voor knee high boots.

Benieuwd naar meer inspiratie? Wij verzamelden onze favoriete looks met bermuda shorts:

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws