EOTBDD’s Sharon Ipema geeft update over zwangerschap

Ook heeft de realityster al een naam in gedachten voor haar dochter.

Lees ook

Sharon Ipema maakte onlangs op Instagram bekend dat ze in verwachting is van een meisje. De Ex on the Beach: Double Dutch-deelnemer is inmiddels 26 weken in verwachting. Via haar Stories geeft ze nu een update over haar zwangerschap.

Zwangerschap

Sharon beantwoordde onlangs prangende vragen van haar followers in haar Instagram Stories. Hoewel haar volgers haar alles mochten vragen, gingen de meeste vragen over haar zwangerschap. Zo zijn Sharons volgers onder meer benieuwd naar hoe lang ze zwanger is en of ze al een naam in gedachten heeft voor haar dochter.

Sharon deelt dat ze 26 weken zwanger is en op 14 oktober is uitgerekend. Ook weet ze al hoe ze haar dochter gaat noemen. “Yes, maar haar naam houd ik nu nog even voor mezelf”, deelt ze hierover.

Slapen

Ook doet Sharon uit de doeken dat ze niet veel last heeft van zwangerschapskwaaltjes, maar dat ze het niet bepaald makkelijk vindt om in slaap te vallen. “Ik voel me eigenlijk nog steeds heel goed, maar het slapen is een nachtmerrie.”

Daarnaast geeft de realityster toe toch wel tegen de bevalling op te zien. “Ik ben er wel heel erg bang voor eigenlijk, maar met mijn lieve moedertje aan mijn zijde kan ik alles aan.” En zo is het maar net.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook