Zien: Ariana Grande deelt kiekjes van honeymoon in Nederland

Zo spotten we de popzangeres in een paar gele klompen.

Op 15 mei stapte Ariana Grande in het huwelijksbootje met haar grote liefde Dalton Gomez. Enne, dat moet natuurlijk gevierd worden. Voor de honeymoon kozen de lovebirds een wel heel bijzondere bestemming: Nederland!

Honeymoon

De afgelopen dagen draaide de geruchtenmolen weer eens overuren. Niemand minder dan Ariana Grande en haar kersverse hubby zouden namelijk gespot zijn in Amsterdam. Zo bezochten ze vorige week een restaurant dichtbij het Rembrandtpark, waar Ariana het personeel een fooi van honderd (!) euro gaf. Om de geruchten wat extra kracht bij te zetten, plaatste de restauranteigenaar een selfie met Ariana herself op Twitter.

Naar verluidt werkte de popzangeres een vegetarische burger met frietjes weg en dronk ze er een glas water bij. Ook kocht ze bij een andere horecazaak een flesje water, een ijskoffie en olijven, zo meldt RTL Boulevard. Weten we dat ook weer.

Klompen

Maarre, nu heeft Ariana herself op Instagram ook eindelijk bevestigd haar honeymoon in ons eigen kikkerlandje te vieren. Ze plaatste een photodump van allerlei bijzondere momenten, waaronder een onderonsje met een zwaan en een heerlijk toeristisch kiekje in een paar gele klompen. Love it!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws