Nog geen plannen deze week? Grazia tipt de leukste to do’s

Je hoeft je niet te vervelen.

Nog geen idee wat je dit weekend gaat doen? No worries. We hebben een paar leuke to do's voor je op een rijtje gezet, zodat je je zeker niet hoeft te vervelen.

Speel Ask Your Friends

Ben je gek op praatspelletjes en op dilemma op dinsdag? Dan is het Ask Your Friends-spel zeker wat voor jou. In samenwerking met psycholoog en (relatie)therapeut Marcelino Lopez ontwikkelde Martini het Ask Your Friends. Hierbij stel je jouw vrienden, familie en kennissen vragen die de diepte in gaan, waardoor je elkaar beter leert kennen.

Enne, je kunt het spel HIER winnen of online spelen.

Aks Your Friends

Ga naar Happy Feelings

We hebben dansen en gezelligheid de afgelopen tijd enorm gemist. Daarom wil Happy Feelings dat binnenkort dubbel en dwars inhalen. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli vindt Happy Feelings x Red Bull Watermelon Village plaats bij strandclub WIJ in Scheveningen. Verwacht vrolijke en gekke acts, de lekkerste house & discobangers en de allergezelligste DJ's van Nederland en dat allemaal in een rode oase van watermeloenen!

Bestel HIER je ticket.

Happy Feelings

Ga naar Glamp Outdoor Camp

Glamp Outdoor Camp (GOC) Appeltern is vanaf vandaag helemaal open voor bezoekers. Met meer dan 300 acts, die variëren van straattheater tot livemuziek, valt hier iedere dag wat te beleven. Daarnaast is GOC Appeltern, dankzij haar prachtige locatie in het Land van Maas en Waal, een perfecte uitvalsbasis voor lange wandelingen en fietstochten. Op de warme zomerdagen is verkoeling snel gevonden, want de glamping ligt tussen meerdere zwemmeertjes en Watersportgebied De Gouden Ham ligt op een steenworp afstand. GOC Appeltern is hierdoor een ideale vakantieplek in Nederland voor festivalliefhebbers!

Boek HIER een overnachting.

Glamp Outdoor Camp Appeltern

Bekijk Love in a Bottle

Paula van der Oest heeft het concept, scenario én de film zelf gedraaid tijdens de eerste lockdown. Het resultaat een ontroerende liefdesfilm over liefde op het eerste gezicht. Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (de Britse acteur James Krishna Floyd) zien elkaar slechts vluchtig op het vliegveld als ze allebei onderweg naar huis zijn, omdat de wereld op slot ging. Het enige wat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar weken hebben om dat online te doen. Maar houdt de relatie ook stand als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

Nu in de bioscoop.

Brunch bij Celia Amsterdam

Je kon bij Celia Amsterdam al terecht voor overheerlijke California-inspired gerechten (de bloemkool met yuzu is to die for!), maar nu heeft het restaurant haar deuren ook geopend voor brunchliefhebbers. Iedere zaterdag en zondag kun je hier tussen 12.00 en 16.00 terecht voor unieke brunchgerechten zoals lemon ricotta pancake, smoked mushroom tacos of gepocheerde eieren met boerenkool en groenepepersaus. Voor wie echt alles uit zijn of haar brunch wil halen tippen we de Celia Cocktail Brunch.

Boek HIER een tafel.

Breng een bezoekje aan House of Formlab

Wij tippen je graag een magische plek in Amsterdam: House of Formlab. Deze hotspot is een winkel, healing- en magic space in één. De winkel is gevuld met zorgvuldig uitgekozen kristallen, tarotkaarten en een eigen House of Formlab-collectie met o.a. geursprays. Daarnaast kun je The Sacred Space terecht voor yogasessies, sound baths, cacao ceremonies en workshops. Work your magic!

Je vindt House of Formlab aan de Commelinstraat 250a, Amsterdam.

Beeld: Bas van Driessen, Instagram

Laatste nieuws