Voer spannende gesprekken met het MARTINI vriendschapspel ‘Ask Your Friends’ 

En zó maak je kans om dit spel te winnen.

Lees ook

Na het anderhalf jaar voornamelijk over Corona te hebben gehad is het tijd voor nieuwe, spannende gesprekken. Martini heeft daarom in samenwerking met psycholoog (relatie)therapeut en schrijver Marcelino Lopez het Ask Your Friends-spel ontwikkeld. Hierbij stel je jouw vrienden, familie en kennissen vragen die de diepte in gaan waardoor je ze (nog) beter leert kennen. Denk aan dilemma’s zoals: ‘Je hele zoekgeschiedenis openbaar of nooit meer een mobiele telefoon gebruiken?’. Perfect voor een middag of avondje borrelen.

Vriendschap

Goede sociale banden zijn een essentiële buer om moeilijke tijden te overleven en gelukkig te zijn. Maar net zoals met al het mooie in het leven vraagt een goede vriendschap om aandacht en zorg. Het MARTINI-spel kan vriendschappen plezier en verdieping bezorgen”, aldus Marcelino Lopez.

Ask Your Friends is op askyourfriends.martini.com te winnen of je kunt het online spelen. Bijvoorbeeld op 30 juli, International Friendship Day, de perfecte dag om een MARTINI Fiero & Tonic in te schenken en het spel erbij te pakken!

Ask Your Friends

Een aperitivo met MARTINI Fiero

MARTINI staat bekend als hét drankje waarmee je in een handomdraai een heerlijk aperitief creëert. MARTINI Fiero is een 100% natuurlijke vermout met een mix van citrusvruchten, bitterzoete sinaasappel en frisse witte wijn – die gemixt met tonic perfect tot zijn recht komt. Voeg daar een goed gevulde borrelplank en fijn gezelschap aan toe en je hebt gegarandeerd een mooie zomerse middag of avond.

Een lekker drankje delen met leuk gezelschap

Het recept voor onze favoriete cocktail deze zomer:

FIERITO

  • 30 milliliter MARTINI Fiero
  • 30 milliliter prosecco
  • 30 milliliter bloedsinaasappelsap
  • IJsklontjes
  • Sinaasappelschijfje (ter garnering)
  1. Roer alle ingrediënten door elkaar
  2. Serveer de cocktail in een groot wijnglas en garneer met een sinaasappelschijfje.

Beeld: Martini

Laatste nieuws

Zie ook