De Bachelors Serena: ‘Had meer voor mezelf moeten opkomen’

De beauty blikt terug op haar deelname.

Lees ook

In alweer de vierde aflevering van De Bachelor zagen we hoe Serena geen roos kreeg van de Bachelor himself tijdens een spannende rozenceremonie, en daarom het zonnige Kroatië moest verlaten. Met Grazia blikt de beauty terug op haar Bachelor-avontuur én vertelt ze wat ze graag anders had willen doen.

Emotioneel

Voor Serena was het Bachelor-avontuur een behoorlijke rollercoaster. In de vierde aflevering zagen we hoe de fitgirl zich steeds terugtrok in de villa en op een gegeven moment emotioneel werd. Dat had ze graag anders gedaan, zo vertelt ze.

“Ik had iets meer voor mezelf op moeten komen. Ik gunde het al die meiden zoveel, dat ik mezelf een beetje heb weggecijferd”, legt Serena uit. “Als ik nu terugkijk denk ik: waarom heb ik eigenlijk zo moeilijk gedaan?”

Teruggetrokken

Serena vindt het daarom ook jammer dat ze niet meer van zichzelf heeft kunnen laten zien, aan zowel Tony als de kijkers thuis. “Als ik mijn eigen verhaal nog had kunnen doen – over de reden waarom ik me zo op de achtergrond hield – dan denk ik wel dat het wat meer had kunnen klikken tussen ons”, legt ze uit. “We wisten eigenlijk nog niks van elkaar. Op de cocktailparty kun je ook niet echt een diepgaand gesprek met elkaar voeren en op de kartbaan ben je ook met vijf andere meiden, dus dan doe je dat ook niet.”

Gezellige kant

Ze vertelt dat ze haar 'gezellige kant' niet echt heeft kunnen laten zien. “Ik heb ook een gezellige kant. Ik ben niet alleen maar negatief”, stelt de Tielenaar. “Ik ben juist een gang- en sfeermaker en ik doe graag leuke dingen. Ook zorg ik er graag voor dat de mensen om mij heen het ook leuk hebben. Dat zie je amper en dat vind ik wel echt jammer”, aldus Serena.

Al met al kijkt ze met een positief gevoel terug op haar deelname. “Ik had het daar wel even moeilijk, maar ik wel mijn verhaal kunnen vertellen. Natuurlijk had ik uiteindelijk nog wel wat langer willen blijven, maar ik heb er wel vrede mee.”

Beeld: Videoland, Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook