Amen! Kourtney Kardashian showt cellulitis op Instagram

Eindelijk een Kardashian-sis die een onbewerkte foto deelt.

Lees ook

De Kardashian-zussen zijn stuk voor stuk niet vies van een bikinikiekje hier en daar. Ondanks dat de ladies enorm fit zijn, is het geen geheim dat er regelmatig gesleuteld wordt aan de foto's op the gram. Kourtney Kardashian besloot hier echter verandering in te brengen.

Eerlijke foto

Op haar eigen platform Poosh deelde Kourtney gister een foto van zichzelf in bikini. We zien de Kardashian-sis paraderen in bikini met hoge hakken aan. Kourtney is in topvorm, en showt vol trots haar prachtige booty. Als we heel goed kijken, bespeuren we een klein beetje cellulitis – en daar worden wij heel blij van. Want hoe hard je ook traint, hoe gezond je ook eet en hoe veel je ook wandelt: bijna iedere vrouw heeft cellulitis.

In de beschrijving van de foto lezen we dat Kourtney haar ronde billen dankt aan de pilatesoefeningen die ze van haar trainer Jesse Ohara heeft geleerd. En na het zien van deze foto willen wij die oefeningen ook wel eens proberen.

Lovende reacties

Dat de Kardashian op Instagram een foto van de realiteit deelt, valt bij volgers van het Poosh-account goed in de smaak. In de reacties lezen we reacties als “Unedited queen”, “Eindelijk een onbewerkte Kardashian”, “Ik hou ervan dat je die kleine plekjes op je billen hebt laten staan. Zo natuurlijk en mooi.” We couldn't agree more!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook