EOTBDD’s Sander vertelt hoe het met hem gaat na ziekenhuisopname

'Al mijn energie is weg.'

Lees ook

EOTBDD-ster Sander heeft een zware week achter de rug. De realityster liet al een tijdje niets van zich horen op social media, aangezien het allesbehalve goed met hem gaat. Sander werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege een coronabesmetting en vertelt nu hoe het met hem gaat.

Energie

De realityster laat weten dat hij helaas nog steeds in het ziekenhuis ligt. “Hopelijk kan ik snel naar huis, maar ik heb nog een lange herstel weg te gaan. Al mijn energie is weg”, vertelt hij aan Love & Reality.

“De koorts is wel gezakt van 40 naar 38 graden, dus ik voel me wel wat beter. Maar ik kan nog niet veel doen, alleen maar liggen. Want als ik ga lopen voel ik me minder goed”, aldus Sander.

Zuurstof

De EOTB-ster vertelde eerder deze week al dat hij met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. “Ik krijg veel berichten waarom ik niks post”, zo schreef Sander in zijn Instagram Stories. Vervolgens legde hij uit dat hij zich momenteel in het ziekenhuis bevindt. “Ik heb corona en ben vannacht opgehaald door een ambulance.”

De realityster schreef vervolgens dat hij in het ziekenhuis extra zuurstof toegediend krijgt. “Ik lig aan de zuurstof, omdat ik te weinig lucht kreeg.” Heftig! Beterschap, Sander!

Bron: Love & Reality | Beeld: EOTB, MTV

Laatste nieuws

Zie ook