Heftig: indringer in Love Island UK-villa tijdens opnames

Bizarre taferelen bij de Engelse variant van Love Island.

Lees ook

Love Island Nederland kwam vorige maand helaas alweer ten einde, maar de opnames van de Engelse variant zijn in volle gang. De Britten verblijven in een luxe villa in Mallorca, maar konden daar niet bepaald genieten van hun rust. Er is namelijk een indringer in de villa binnengedrongen, zo vertelt een woordvoerder van de show tegenover Engelse media.

Indringer

Hoewel de Love Island-villa van alle kanten wordt beveiligd, wist iemand alsnog de villa binnen te dringen. En dat allemaal tijdens de opnames. “Afgelopen nacht is er een gat in de beveiliging vastgesteld, en is er een indringer direct weer naar buiten gezet. De veiligheid van de Islanders en de crew blijft onze belangrijkste zorg”, aldus een woordvoerder.

“Vanwege onze corona-maatregelen is het gebied van de villa waar de indringer zich bevond gelijk grondig schoongemaakt, voordat de Islanders en crewleden daar weer mochten komen.”

YouTuber

De indringer bleek een YouTuber, genaamd Majid, te zijn. Hij filmde alles tijdens een livestream, toen hij via de bergen en bomen de villa wist te bereiken. “Maar ze merkten toen mijn cameraman op en zeiden dat we weg moesten wezen. Ze sloegen code rood, wat betekent: alle Islanders veilig binnen opsluiten”, zo vertelt de YouTuber. Bizar!

Bron: Love & Reality, CNN | Beeld: Love Island UK

Laatste nieuws

Zie ook