Te lief: zoontjes Chantal Janzen vliegen elkaar in de armen

De twee broertjes zijn onafscheidelijk.

Lees ook

Chantal Janzen deelt op Instagram regelmatig beelden van haar zoontjes James en Bobby. De twee zijn niet alleen broertjes, maar ook nog eens best friends. Haar twee boys zijn onafscheidelijk, zo blijkt ook uit de video die Chantal op Instagram deelde.

Dikke knuffel

Op de video die Chantal gisteren op Instagram deelde zien we Bobby keihard op z'n broertje James afrennen. De twee vliegen elkaar in de armen en zijn duidelijk blij om elkaar weer te zien.

“Je denkt wellicht: ‘Zo, die hebben elkaar zeker lang niet gezien’. Nee, dit was nadat ze 5 uur niet in elkaars buurt waren geweest”, deelt Chantal bij de video.

Groot geluk

De broertjes zijn onafscheidelijk en dat is iets wat Chantal omschrijft als 'groot geluk'. “Ben maar lief voor elkaar en geniet van de kleinste dingen. Soms kan het zomaar ineens allemaal anders zijn”, stelt Chantal.

Het is niet alleen Chantal die van deze bijzondere video geniet. Volgers van de presentatrice laten stuk voor stuk allerlei hartjes en hearteyes achter bij de video. Ook BN'ers kunnen de video van Chantal enorm waarderen. Zo reageert Bibi BreijmanOmg” en schrijft Lucy WoesthoffThat's the real deal right here.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook