Overnachten in Tony Juniors mansion? Je kunt de Bachelor-villa nu huren

Stop de persen!

Wie De Bachelor heeft gekeken, zal vast en zeker wel hebben gezien dat de dames én Tony Junior niet mochten klagen over hun verblijf. De villa's zijn tot in de puntjes verzorgd en bevinden zich in de prachtige natuur van Kroatië. Daar wil je heen toch? Nou, dat kan nu!

Vakantiegevoel

Nog op zoek naar de ideale zomerbestemming? Zoek dan niet verder, want je kunt de luxe villa's in Kroatië gewoon boeken via Airbnb. Dus willen jij en je vrienden er even tussenuit? Wacht dan niet langer, want deze villa's geven je het ultieme vakantiegevoel.

Niet alleen de plek, maar ook de villa's zelf zijn prachtig. Zo is het grote huis, Villas Rosa dei venti, enorm mooi ingericht van binnen én van buiten, want met het zwembad in de tuin kun je de hele dag lekker dobberen. Enne, je hebt ook nog eens uitzicht op de zee. Het grote huis heeft maar liefst acht slaapkamers, dus je kunt het jezelf en je vrienden zo comfy mogelijk maken.

Mansion

Ben je met een iets kleiner groepje? Dan kun je voor de villa van Tony himself gaan. Naja, hij is natuurlijk niet écht van Tony, maar jullie snappen wat we bedoelen. Het huis ligt Drenje, heeft vier slaapkamers, een privézwembad, sauna en een ensuite in elke slaapkamer. Om het zwembad heen vind je een groot terras, waar jij en je vrienden heerlijk kunnen genieten van een drankje.

Benieuwd naar de villa's? Bekijk de foto's hier en hier.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: De Bachelor

Laatste nieuws