Move over, shapewear en make-up! Kim Kardashian komt met eigen interieurlijn

De realityster is van alle markten thuis.

Lees ook

Na de lancering van haar succesvolle shapewear-lijn en haar beautyproducten is Kim Kardashian het ondernemen nog niet zat. De Kardashian gaat een compleet nieuwe markt betreden, namelijk die van meubels en interieur accessoires. Want ja, waarom ook niet?

Van alle markten thuis

Heeft Kim een passie of is ze ergens in geïnteresseerd? Then she goes for it. Na haar succesvolle shapewear-lanceringen werd het echter tijd om een ander carrièrepad te bewandelen. Volgens US Weekly is Kim al een tijdje bezig met het opzetten van haar eigen interieurlijn. Zo zou het shapewear-bedrijf SKIMS een handelsmerk hebben ingediend voor een interieurcollectie onder de naam SKNN BY KIM.

Ook wist US Weekly te ontdekken dat de collectie veel verschillende items zal bevatten zoals, behang, spiegels, kaarsen, textiel, badmatten en meubels. Een insider van de Kardashian wist zelfs al te verklappen dat Kim de eerste collectie binnen een paar weken gaat aankondigen.

Clean en minimalistisch

We kennen Kim inmiddels een beetje, dus hoe de collectie er ongeveer uit komt te zien is geen raadsel. Kim is gek op neutral tones en een minimalistisch design. De giga woning waar Kim en Kanye West voor hun scheiding samen woonden was enorm ruimtelijk en modern ingericht, dus de kans is groot dat deze collectie in dezelfde stijl zal worden gemaakt.

Een insider kan dit bevestigen. “Kim's design aesthetic is luxe minimalist, lots of neutral colors with extravagant textures”, vertelt de bron. We like! Wanneer de nieuwe collectie van Kim precies gelanceerd wordt – en of de rumors echt waar zijn – is nog niet duidelijk. Wij houden Kim haar socials in ieder geval in de gaten.

Bron: US Weekly | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook