Horoscoop: dit hebben de sterren deze maand voor je in petto

Ga je de liefde van je leven ontmoeten? Of staat je een grote carrière-switch te wachten?

Lees ook

Wat staat je deze maand te wachten? In Grazia's horoscoop vertellen we je wat de sterren van 23 juni t/m 13 juli voor je in petto hebben.

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Dit is een prima periode voor een time-out. Doe het rustig aan en laat je vooral niet gek maken. Niet alles heeft een strakke deadline. Heb je nog wat verlofdagen staan, neem ze dan op, het zal je erg goed doen.

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Worstel je met issues, dan is het zaak dat je het een en ander serieus voor jezelf op een rijtje gaat zetten. Op die manier komt er rust in je hoofd en ben je beter in staat beslissingen te nemen en keuzes te maken.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Het ontbreekt je niet aan ideeën en inspiratie de komende tijd, zeker betreffende je baan. Je hebt precies helder hoe het anders of beter kan en je schroomt niet om je plannen ten uitvoer te brengen. Overleg kan soms wel handig zijn.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Je bent zeer daadkrachtig en gemotiveerd, je vindt het geen probleem om de leiding en initiatieven te nemen. Hiermee schop je het komende tijd ver en niet alleen op school of je werk, ook in de liefde kan dit mooie ontwikkelingen opleveren.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

Het is niet je sterkste kant, toch zal je op meerdere fronten geduld moeten opbrengen. Soms gaan dingen niet sneller en dat is nu helemaal het geval. Wel mag je mooie ontwikkelingen verwachten, zeker als het om je carrière gaat.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Het kan een hectische periode voor je worden, waarin je regelmatig het gevoel hebt de controle te verliezen. Trek in dat geval vaker je eigen plan. Probeer je minder te laten beïnvloeden door anderen, doe juist meer wat je zelf wilt.

Leeuw (23-7 t/m 23-8)

In je relatie kun je twijfels hebben en dat houdt je gemoederen flink bezig. Toch los je het niet op door erover te piekeren. Ga een open gesprek met je partner aan en zeg eerlijk wat je denkt en voelt.

Maagd (24-8 t/m 22-9)

Het lukt je steeds beter je leven op de rit te krijgen en in balans te houden, zelfs in drukke periodes. Zorg dat dit zo blijft door regelmatig tijd vrij te blijven maken voor ontspanning en toffe dingen, mensen en afspraken.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Je hebt de neiging te veel hooi op je vork te nemen en dat gaat ten koste van je energie. Probeer dat te voorkomen door nee te zeggen tegen zaken waar je echt geen zin in hebt. Maak tijd voor dingen die energie opleveren.

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

De kans is groot dat je niet goed weet hoe je verder moet. Dit kan met je relatie te maken hebben, met je werk of een vriendschap. Neem de tijd om hier goed over na te denken, dan kom je vanzelf tot nieuwe inzichten.

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)

Je komt voor een lastige beslissing te staan en daardoor stel je de bijbehorende actie zo lang mogelijk uit. Toch is het beter om zo snel mogelijk de knoop door te hakken, zeker wanneer je precies weet wat het juiste is.

Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Het is belangrijk dat je dicht bij jezelf blijft en vertrouwt op je eigen kennis en wijsheid. Doe je dat niet, dan ga je onnodig twijfelen of bereik je niet datgene dat je voor ogen hebt. Geloof niet alles wat je hoort.

Bron: Grazia (Esther van Heerebeek) | Beeld: Unsplash

Laatste nieuws

Zie ook