Wauw! Zó ziet de oudste dochter van Gordon Ramsay er nu uit

Wat een beauty!

Lees ook

Gordon Ramsay kennen we voornamelijk als de chef-kok die geen blad voor de mond neemt. Voor Matilda Ramsay staat de Britse topkok beter bekend als papa. Benieuwd hoe de 19-jarige knappe dochter van Gordon eruitziet? Wij zochten het voor je op.

Carrière

Net als Gordon is ook Matilda geen vreemde in de culinaire wereld. De 19-jarige trad in de voetsporen van haar vader en presenteerde vijf seizoenen lang het kookprogramma Matilda and the Ramsay Bunch. Hierin waren ook haar vader en andere gezinsleden te zien.

Later was de Ramsay-telg ook nog te zien in andere shows, waaronder MasterChef Junior, al was ze hier enkel te zien als gast. Binnenkort zal Matilda echter meer van zich laten zien. Tilly, zoals de meesten haar noemen, gaat binnenkort namelijk meedoen aan het nieuwste seizoen van MasterChef Australia. Wanneer het programma van start gaat, is helaas nog niet bekend.

Rising star

Wat wel bekend is, is dat de beauty een goede band met haar vader heeft. Twee weken geleden deelde de rising star een foto van haarzelf met haar vader op Instagram. “Ik had niet kunnen vragen om een betere vader en beste vriend. Bedankt voor alle steun en liefde. Ik zou niet weten wat ik zonder jou zou moeten”, schreef ze bij een foto van haarzelf en haar vader.

Bekijk hieronder de foto.

Bron: Dingen voor Vrouwen, Instagram Matilda Ramsay | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook