Love Islands Job en Esmee onthullen: willen ze ooit meedoen aan Temptation Island?

Zouden de twee hun relatie op de proef stellen?

Lees ook

Job en Esmee zijn het winnende koppel van Love Island 2021. De twee kregen er door hun deelname aan het programma flink wat extra Insta-volgers bij en zijn sindsdien geen onbekenden meer in Nederland. Maarre, zouden de twee ooit mee willen doen aan een ander realityprogramma?

Temptation Island

Het zou niet de eerste keer zijn dat een Islander na zijn of haar deelname aan het liefdesavontuur ook in een ander realityprogramma verschijnt. Toch hebben Job en Esmee die ambitie absoluut niet. In gesprek met Grazia vertelt het koppel dat hun deelname aan Love Island al heftig genoeg was. Of ze ooit mee willen doen aan Temptation Island? “Nee!” roepen de twee in koor.

“Als het goed zit, dan zit het goed”, stelt Esmee vervolgens. “Daarvoor hoeven we geen test af te leggen.”

Fake news

Love Island was voor Job en Esmee al een test an sich, aangezien het tweetal door een heftige periode moest. Nog tijdens hun deelname aan het liefdesavontuur werden er in Nederland allerlei fake screenshots rondgestuurd. Zo zou Job al een vriendin in Nederland hebben en alleen aan het programma mee hebben gedaan voor de fame. Vrienden en familieleden wisten al gauw dat de screenshots nep waren, waarna ook heel Nederland in de gaten kreeg dat er niets van dit verhaal bleek te kloppen.

Hoewel Job en Esmee enorm geschrokken waren van deze berichten, is het koppel er naar eigen zeggen alleen maar sterker uitgekomen. “Wij weten allebei wel beter en ik ben blij dat onze ouders dat ook inzien. Dit brengt ons alleen maar dichter bij elkaar. Al die roddels kunnen ons gestolen worden”, vertelde Esmee eerder in Love Island.

Benieuwd naar het hele verhaal van Job en Esmee? In de nieuwste Grazia kletsen we met het winnende Love Island-koppel over hun deelname Love Island, toekomstplannen en de liefde. Vanaf volgende week woensdag in de winkel!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook