Love Islands Raina geeft duidelijkheid: ‘Jim en ik hebben geen relatie’

Via Instagram geeft Raina een update over de situatie met Jim.

Jim en Raina haalden de finale van Love Island niet, maar vertrokken met een big smile terug naar Nederland. Hun deelname aan het programma was meer dan geslaagd, aangezien de twee flink wat vlinders in hun buik voelden. Maarre, hoe gaat het nu?

Niet officieel

Via Instagram Stories besloot Raina een aantal prangende vragen van haar volgers te beantwoorden. Veel van haar followers zijn namelijk erg benieuwd naar de huidige relatiestatus tussen Jim en Raina. Want eh… dat was na Love Island nog niet helemaal duidelijk.

Reden genoeg voor Raina om voor eens en altijd een duidelijk antwoord te geven op deze veelgestelde vraag. “Jim en ik hebben geen relatie”, legt ze uit. “Maar vriendschap is het ook niet. We staan allebei niet open voor anderen. We zijn aan het daten.”

Opnieuw proberen

Volgens Raina is het nog helemaal niet nodig om een stempel op de romance tussen haar en Jim te drukken. “Waarom we geen relatie hebben? Je zit daar (in Love Island red.) toch in een bubbel en hier in Nederland moet je elkaar toch leren kennen, het is heel anders. Dus vandaar dat we het hier 'opnieuw' gaan proberen.”

Dat de twee more than friends zijn blijkt wel uit de volgende Instagram Stories van Raina. Op deze beelden is namelijk te zien dat ze gezellig samen met Jim in bed ligt. Enne, daar kijken wij helemaal niet raar van op. Het koppel is namelijk ontzettend cute samen.

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws