Zien: Fajah Lourens deelt eerste foto met nieuwe liefde

'Wat een knappe vent', klinkt het in de reacties.

Lees ook

Fajah Lourens heeft al een tijdje een nieuwe vlam in haar leven, maar een foto met haar nieuwe lover hield de fitnessgoeroe nog even achterwege. Tot vandaag, want Fajah deelt op Instagram een foto met haar nieuwe liefde, Bart Hondebrink. En wauw, wat vormen de twee samen een knap koppel!

Gelukkig samen

Op de foto zien we Fajah en Bart innig knuffelen met elkaar. Dat de twee ontzettend happy zijn samen, blijkt wel uit het hartje onder de foto. Enne, dat de nieuwe lover van Fajah in de smaak valt bij haar volgers is terug te zien in de reacties onder de foto.

“Wat een leuke vent!”, “Knap koppel vormen jullie samen” en “Wat een knapperd zeg”, klinkt het in de reacties.

Veel gemeen

In een eerder gesprek met Grazia wist Fajah al te vertellen over haar nieuwe liefde. Zo deelde ze dat de twee veel met elkaar gemeen hebben. “Bart is heel sportief. Gaat graag in zijn eentje een paar uur fietsen in de natuur. Dat vind ik heel aantrekkelijk”, vertelde Fajah.

“We kennen elkaar van InnerCircle. Hij legde de link met ‘dat meisje’ uit GTST, maar had geen idee wie ik ben. Online daten is toch fijner dan in de kroeg. Je maakt al een voorselectie op basis van interesses. Hij is Maagd, en dat past goed bij mijn Kreeft. En ook ondernemer, met kinderen. Onze eerste date een half jaar geleden was in Drenthe in een vakantiehuisje. Lekker wijntjes drinken, daar houdt hij ook van. Dat zijn we nu wel aan het minderen…”

Zelfde golflengte

Fajah heeft al een aantal relaties gehad, maar weet dat het met Bart goed zit. “Ik denk dat ik voorheen erg op zoek was naar iets, en vooral naar mezelf. Bij jongere mannen ging ik onbewust toch moederen en bemoeien. Daar werd ik gelukkig van, maar dat is helemaal niet gezond in een relatie. Als je zelf niet in balans bent, werkt het niet.”

“Maar goed, dat waren allemaal leermomenten tot ik de echte tegenkwam. Bart is 41 en zit op dezelfde golflengte. Het is heel gelijkwaardig tussen ons.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook