Fan van 13 Reasons Why? Dan is deze nieuwe serie wat voor jou

De serie Echoes wordt door dezelfde makers gemaakt.

Lees ook

Ben jij ook zo'n fan van de populaire dramaserie 13 Reasons Why? Dan ga je de nieuwe Netflix-serie Echoes ook gegarandeerd leuk vinden. Deze psychologische thriller-serie wordt namelijk door dezelfde makers als die van 13 Reasons Why gemaakt.

Tweeling

Echoes gaat over de identieke tweeling Leni en Gina. Zij hebben zonder dat iemand het weet, hun levens geruild. De twee leiden dus een dubbelleven en hebben van alles twee: twee huizen, twee echtgenoten en ook twee keer zoveel kids. Maar wanneer een van de zussen verdwijnt, begint de wereld die ze hebben opgebouwd in te storten. Klinkt spannend right?

Netflix

De serie wordt een limited serie, bestaande uit zeven afleveringen. De maker van 13 Reasons Why, Yorkey, vertelt het volgende over Echoes. “Ik ben zo blij om aan Echoes te beginnen met Quinton, Vanessa, Imogen en het Netflix-team. Ook kijk ik reikhalzend uit naar wat ik hoop nog vele jaren coole dingen maken voor Netflix.”

“Het is een voorrecht en sensatie om een programma te maken dat de hele wereld bereikt op het moment dat het wordt gelanceerd. En een ongelooflijke kans om niet alleen te entertainen en te verrassen, maar misschien zelfs iets te zeggen over de manier waarop we nu leven.” De releasedatum van Echoes op Netflix is helaas nog niet bekend. Dat wordt 13 Reasons Why opnieuw bingewatchen!

Bron: Netflix-Nederland | Beeld: 13 Reasons Why

Laatste nieuws

Zie ook