Wait, what? Tiger King’s Joe Exotic komt met eigen datingwedstrijd

Remember Joe? Je kunt hem nu daten.

Lees ook

De Netflix documentaire Tiger King was vorig jaar natuurlijk booming. Heel de wereld was vorig jaar in de ban van het verhaal rondom Joe Exotic en Carole Baskin. Er kwamen steeds meer krankzinnige verhalen over de hoofdrolspelers naar buiten, maar het is nu al een tijdje rustig rondom Joe. Hij zit immers in de gevangenis, maar dat weerhoudt hem er niet van om opzoek te gaan naar een nieuwe lover.

Celstraf

Joe heeft namelijk laten weten dat hij een dating-competitie wil starten, waarin hij opzoek gaat naar een nieuwe man. En nu zul je misschien denken, maar hoe werkt dat daten vanuit de gevangenis? Daar werken Joe's advocaten hard aan, want zij zijn ervan overtuigd dat de dierentuineigenaar dit jaar nog vrij kan komen.

Joe zit een 22-jarige celstraf uit vanwege het doodschieten en verhandelen van tijgers én omdat hij iemand inhuurde om Carole Baskin te vermoorden.

Nieuwe start

Joe hoopt op een nieuwe start én op de mogelijkheid om weer gelukkig te zijn in de liefde. Met zijn ex-man liep het namelijk ook niet goed af. “Ik ben in de afgelopen drie jaar door een hel gegaan en ben van plan om iets te maken van mijn leven. Iets waar ik altijd al van gedroomd heb. Ik wil mijn leven doorbrengen met iemand die een relatie serieus kan nemen en verliefd wil zijn”, legt Joe uit. “Ik wil met iemand een team vormen. Ik wil mijn leven delen met een geweldig iemand.”

De Bachelor à la Joe

De documentaire-ster meldt dat de datingcompetitie 'The Bachelor King' zal gaan heten en dat alle geïnteresseerde mannen zich mogen aanmelden. De mannen die zich aanmelden krijgen dan een '3-night, 4-day all-exclusive paid romantic getaway', uiteraard mét Joe. Oké, duidelijk!

Bron: Superguide | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook