Hangt er liefde in de lucht? Rico Verhoeven gespot met déze dame

Zou de kickbokser weer gelukkig zijn in de liefde?

Rico Verhoeven en Jacky Duchenne maakten begin vorig jaar bekend na een relatie van dertien jaar uit elkaar te gaan. Inmiddels lijkt het erop dat Rico over zijn breuk met Jacky heen is, want de kickbokser is met een nieuwe vlam gespot. Oeh la la!

Naomy van Beem

Rico heeft na zijn breuk met Jacky niet bepaald goed kunnen ontspannen. Vrijwel meteen nadat zijn relatie over was werd er namelijk gespeculeerd dat Gaby Blaaser hier de oorzaak van zou zijn. Nu, ruim een jaar later duikt de naam van Naomy van Beem op als oorzaak van Rico’s scheiding met zijn ex-vrouw.
De kickbokser is namelijk al een aantal keer gespot de knappe Naomy. Zo zou haar auto een paar keer bij hem voor de deur gezien zijn, zouden de twee zelfs samen op vakantie zijn geweest én bezochten ze afgelopen weekend samen een festival, zo meldt Shownieuws.

Relatie?

Op de foto’s die Shownieuws deelt is te zien hoe Rico en de 31-jarige influencer het samen erg gezellig hebben. De twee bezochten niet alleen samen het festival, ook is te zien hoe Rico zijn arm om Naomy heen slaat.

Of Rico echt aan het daten is met Naomy moet nog blijken. Het management van de acteur heeft namelijk laten weten dat er geen sprake is van een liefdesrelatie. Ze zouden in het verleden weleens hebben gedatet, maar er is geen sprake van een officiële relatie. Hmm… To be continued.

Bekijk de foto’s van Shownieuws HIER.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws