Gigi Hadid heeft belangrijke boodschap omtrent dochtertje

De mom doet een beroep op alle fotografen, pers en fan-accounts.

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn dolgelukkig met hun dochtertje Khai. De parents van het jonge meisje staan al flink wat jaren in de schijnwerpers, maar wensen dat hun dochtertje op dit moment nog niet toe. Een leven vol flitsende camera's en paparazzi kan de jonge Khai nog helemaal niet aan, zo legt Gigi uit via Instagram Stories.

Geen foto’s meer

Via een bericht op Instagram doet Gigi een beroep op alle fotografen, fan-accounts en pers. Het topmodel vraagt om haar dochtertje niet op de foto te zetten, aangezien little Khai hier absoluut niet om gevraagd heeft. Gigi en Zayn hebben gekozen voor een leven in de spotlights, maar hun kleine dochtertje (nog) niet. Toch merkt Gigi dat fotografen hun dochtertje maar al te graag op de kiek zetten, terwijl Gigi het gezichtje van haar dochtertje nog nooit met de buitenwereld heeft gedeeld.

“Nu onze dochter groter wordt, is het steeds moeilijker om haar te beschermen tegen dat waartegen we haar willen beschermen”, begint ze via Instagram Stories. “Ze vindt het heerlijk om de wereld te ontdekken! Tijdens onze laatste bezoekjes aan New York wilde ze haar zonnebril steeds afzetten om alles te bekijken. Ze begrijpt niet waarom ze daar afgeschermd wordt.”

Mediacircus

Gigi wil dat haar dochtertje de wereld kan ontdekken, maar dan zonder een heel mediacircus dat bij het leven van haar ouders hoort. “Onze wens is dat ze kan opgroeien in alle rust en zelf haar beslissing kan maken als het zo ver is. Het zou voor ons de wereld betekenen als jullie haar willen blurren op foto's die van ons genomen worden.”

“Ik weet dat het extra werk is, maar als nieuwe moeder wil ik alles doen om mijn kindje te beschermen”, gaat de mom verder. Behalve dat ze op deze manier haar dochtertje buiten beeld kan houden, hoopt Gigi met haar bericht ook een gesprek op gang te brengen wat betreft het beschermen van minderjarigen in de media. You go, Gigi.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws