Gaby Blaaser is binnenkort te zien in dít tv-programma

Wij kunnen niet wachten.

Lees ook

Na haar optreden in De Bachelorette zat Gaby Blaaser allesbehalve stil. Ze deed mee aan De Verraders en Jachtseizoen en presenteerde het programma Date or no date. Vanaf 12 juli kunnen we wéér van de influencer genieten, aangezien Gaby meedoet aan het programma Ik Weet Er Alles Van!

Meerdere sterren

De zomercliff van Goede Tijden, Slechte Tijden laat niet lang meer op zich wachten, dus er is ruimte voor een nieuw programma. Net als vorig jaar kunnen we deze zomer weer genieten van de kennisquiz Ik Weet Er Alles Van! Ditmaal een VIPS-editie, aangezien er flink wat BN'ers aan de quiz mee gaan doen.

Niet alleen Gaby gaat haar kennis in het programma testen, ook Klaasje Meijer (bekend van K3), volkszanger René Le Blanc en zangeres Monique Smit gaan een poging wagen. En dit allemaal onder leiding van presentator Ruben Nicolai.

Kennis testen

In het programma Ik Weet Er Alles Van! heeft iedere kandidaat een eigen expertise, waar hij of zij enorm veel over weet. De kandidaten moeten vragen beantwoorden over elkaars expertise om uiteindelijk zoveel mogelijk punten binnen te halen. Zo schijnt Gaby veel te weten over reality tv, blijkt Klaasje veel kennis te hebben van klassieke muziek en test René Le Blanc zijn kennis over amusement uit de jaren 80.

Enne, de winnaar? Die gaat met een flink geldbedrag naar huis. Het programma Ik Weet Er Alles Van! is vanaf maandag 12 juli te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook