Lief! Jim Bakkum en Bettina Holwerda zetten dochtertje in het zonnetje

Zijn dochtertje mocht zelfs een van haar idolen ontmoeten!

Lees ook

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn al jaren een steady couple. Met hun drie kinderen, Posy, Molly en Lux vormen ze een prachtig gezinnetje. De middelste van de drie vierde dit weekend haar verjaardagsfeestje en dat leverde hele schattige beelden op. Kijk mee.

Feestje

Posy werd in maart al zes jaar, maar vanwege het coronavirus kon ze destijds geen verjaardagsfeestje houden. Afgelopen weekend werd haar feestje ingehaald en dat was zeker geslaagd. “Mijn meisje werd 3 maart al zes, maar vierde vandaag haar grote kinderfeestje”, schrijft een trotse papa Jim bij een foto op Instagram.

Chaos

“Met vriendinnen, nichtje, vriendje en grote broer maakten we Oud Valkeveen onveilig”, gaat hij verder. Jim vertelt dat hij en Bettina de hele dag hun uiterste best hebben moeten doen om de boel in goede banen te leiden. Met acht kinderen was het namelijk een behoorlijke chaos in het pretpark.

“Maar Posy en de andere kids, hebben de dag van hun leven gehad, met als hoogtepunt de ontmoeting met Fenna Ramos.” Jim en Fenna waren acht jaar geleden collega's in de musical Flashdance, zo legt hij uit. Al met al was het een geslaagde dag voor Jim's dochtertje. “Nu tevreden slapen”, aldus de acteur. Cute!

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook