Fan van Grey’s Anatomy? Dan wil je deze serie ook zien

De serie staat nu op Videoland!

Lees ook

Het leven van de dokters in het Grey Sloan Memorial Hospital in Seattle gaat niet altijd over rozen. In de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy hebben de karakters meermaals te maken met stukgelopen relaties en zenuwslopende, dramatische operaties. Krijg jij ook niet genoeg van al deze drama? Dan vind je deze serie vast ook leuk.

Nurses

Grey's Anatomy is begin deze maand helaas van Videoland verwijderd. Jep, wij waren ook enorm teleurgesteld toen we hier achter kwamen, maar wees niet getreurd. De streamingsdienst komt namelijk met een nieuwe serie, die heel wat weg heeft van Grey's!

De Canadese serie Nurses staat nu namelijk op Videoland. Voorheen was deze show regelmatig te zien op NET 5, maar nu kun je 'm ook gewoon bingewatchen op Videoland.

Verhaal

Waar de serie over gaat? Je raadt het al: verpleegkundigen in een ziekenhuis. “Volg het leven van vijf jonge verpleegkundigen in een druk ziekenhuis in Toronto. Ze zorgen met veel toewijding voor hun patiënten en kampen ondertussen met hun eigen problemen”, zo luidt de beschrijving op Videoland. Klinkt goed, toch?

Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen, van ongeveer 40 minuten. Er is al bevestigd dat er een tweede seizoen komt. Benieuwd naar de serie? Bekijk hieronder alvast de trailer. En oh ja, mocht je toch nog graag naar Grey's Anatomy willen kijken, dan staat deze nog op Amazon Prime. Thank us later!

Bron: TVblik | Beeld: YouTube, Nurses

Laatste nieuws

Zie ook