Groot nieuws voor Britt Dekker

'Dreams come true', deelt Britt op Instagram.

Britt Dekker heeft een geslaagd weekend achter de rug. De presentatrice mag zich namelijk kampioen dressuur van Noord-Holland noemen. Met haar droompaard George eindigde Britt bovenaan het klassement. En dat betekent dat ze zich geplaatst heeft voor het Nederlands kampioenschap dressuur.

NK dressuur

Yes! George mijn droom, mijn kampioen”, schrijft Britt bij twee foto’s van haar en haar paard. “Vandaag dressuur kampioen van Noord-Holland geworden! Zooo blij.” De presentatrice stond er al goed voor in het tussenklassement, vertelt ze. “Maar dan moet je het nog wel volhouden met alle zenuwen en spanning.”

Britt wist haar hoofd koel te houden en sleepte heel knap de eerste plek in de wacht. “GELUKT!”, schrijft ze met een emoji van een medaille. You go, Britt!

Felicitaties op Instagram

“Maar het allergaafste vind ik dat we ons hiermee gekwalificeerd hebben voor de Nederlandse kampioenschappen”, vertelt ze enthousiast. Of ze daar zin in heeft? Dat is wel duidelijk: “Op naar het NK!!!” Een grote droom die uitkomt voor de presentatrice, zo laat ze weten in een van de hashtags: #dreamscometrue.

Ook Britts volgers zijn door het dolle heen. “KAMPIOENTJEEE”, schrijft SBS6-collega Wendy van Dijk onder de foto’s. “Haha wat gaaf! Gefeliciteerd”, laat ook Viktor Brand achter. Ook Monique Westenberg, Martien Meiland en Echte Gooische Moeder Pauline Wingelaar feliciteren Britt met haar overwinning.

Bron: Tips en Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws