Wauw! Laura Ponticorvo schittert in lingeriesetje en showt babybuik

De brunette verbluft al haar volgers met haar baby belly.

Laura Ponticorvo maakte onlangs bekend dat zij en hubby Ryan Rijger in verwachting zijn van een kindje. Een droom die is uitgekomen, zo liet ze destijds weten. Dat ze meer dan blij is met haar zwangerschap blijkt wel uit de foto die ze dit weekend op Instagram plaatste. Wat een plaatje!

Baby belly

De mommy to be liet onlangs al doorschemeren dat haar zwangerschap niet helemaal vanzelfsprekend was. Daarom is de brunette meer dan gelukkig en wil ze dat maar al te graag met haar volgers delen. Haar baby belly groeit als kool, zo is te zien op Laura's laatste foto.

“Ons meisje groeit goed”, schrijft ze bij de post. “Maar de rest groeit natuurlijk mee, dus ik ben nu op het punt aangekomen dat ik geen enkele beha meer pas!”, aldus Laura.

Beha

“Deze beha is heel oud en ik heb er met al mijn kracht zo hard aan getrokken dat-ie een maatje groter is geworden”, gaat ze verder. “Alles snijdt en schuurt tegen mijn huid aan, en ik loop het liefst de hele dag zonder beha, maar dat ziet er soms ook niet zo netjes uit.” Daarom vraagt Laura haar volgers om advies. “Waar kan ik fijne, maar toch mooie nieuwe beha's kopen?”

Gelukkig kan de vlogster op veel reacties rekenen. Onder de foto barst het namelijk van de complimentjes. “Mooi Lau!”, schrijft Mascha Feoktistova. Kim Feenstra reageert met hartjesogen. Lief!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws