Robin Martens over zwangerschap: ‘Ik ben twintig kilo aangekomen’

De actrice geeft een update over haar zwangerschap.

Lees ook

Robin Martens is 1 augustus uitgerekend en heeft inmiddels een flinke baby belly. Dat ze tijdens haar zwangerschap is aangekomen, vindt de actrice helemaal niet erg. Met trots deelt Robin dan ook een prachtige foto van haar veranderende lichaam.

Aftellen

Robin bereidt zich de komende weken voor op de laatste loodjes. Zo laat de actrice op Instagram weten dat ze inmiddels bijna 37 weken zwanger is.

Zoals vele vrouwen die in verwachting zijn, is ook Robin wat zwaarder geworden, maar dat is niet iets waar ze mee zit. “Ik ben ongeveer twintig kilo aangekomen”, deelt de actrice in de caption. “Maar dat vind ik helemaal niet erg. Als onze liefste dochter maar een fijne negen maanden heeft gehad (in mijn buik, red.)”, vervolgt Robin bij een prachtige, sexy foto van haar baby bump.

Dochter

Robin en lover Benjamin onthulden in januari dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. “Ik ben zwanger!!!! Thank God for this miracle“, liet de voormalig GTST-actrice op Instagram weten bij een mooie foto samen met haar grote liefde.

Niet veel later maakten ze bekend dat het een meisje wordt en gaven ze een update over de zwangerschap. “De twintig weken echo was erg bijzonder en de kleine beweegt lekker veel, zo gezellig in mijn buik! Kon ik maar 24/7 naar je kijken via een echoapparaat”, aldus Robin. Eind april maakte de actrice bekend dat ze 1 augustus is uitgerekend. Spannend!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook