Nicolette van Dam en Bas Smit delen beelden van hun sprookjesbruiloft

Precies zes jaar geleden stapten de twee in het huwelijksbootje in Spanje.

Lees ook

Het is vandaag zes jaar geleden dat Bas Smit en Nicolette van Dam elkaar het jawoord gaven in het zonovergoten Spanje. Om dit prachtige jubileum te vieren zetten de twee elkaar in het zonnetje op Instagram.

Liefdesbubbel

Nicolette en Bas zijn dol op reizen. Het is dan ook geen verrassing dat de twee naar Spanje afreisden voor hun huwelijk. Op 4 juli 2015 vond hun sprookjeshuwelijk plaats bij het Spaanse kasteel d'Empordà in Girona. Op Instagram blikt Nicolette terug op deze prachtige dag.

“Wat zou ik graag even terug stappen in deze liefdesbubbel. “Toen we trouwden in Spanje met al onze dierbaren om ons heen”, begint de presentatrice haar bericht. “We hebben het hele weekend met z’n allen gehuild en gelachen. Het was zo liefdevol! Vandaag zes jaar geleden. Forever together Bas Smit.”

Ook deelt Nicolette een liefdevolle video van hun huwelijksdag. Bas plaatste op zijn beurt een prachtige foto van hun grote dag met daarbij de caption: “4-7-2015”, gevolgd door een hartje en een ring. Awh!

Reizen

Bas en Nicolette al veertien jaar samen en delen naast de liefde voor hun dochters één grote passie: reizen. In Grazia's Zomerboek vertellen ze alles over hun ultieme reisbestemmingen in binnen- en buitenland en doen ze een boekje open over hun vakantieliefdes van vroeger.

“Mijn eerste vakantieliefde was Braziliaans, Tiago heette hij. Ik was zestien en heel verliefd, maar natuurlijk hield het thuis geen stand”, herinnert Nicolette zich nog. Maar Tiago was niet de enige vakantieliefde van de presentatrice, zo weet Bas. “Nic heeft werkelijk op ieder continent verkering gehad, op sommige continenten zelfs in verschillende landen. Ze heeft de hele wereld rondgereisd voor liefde, maar uiteindelijk eindigde ze met een kaaskop.” Al die verschillende schatjes in andere stadjes hebben goed uitgepakt voor Nicolette. “Ik ging bij elk vriendje meteen de taal leren,” zo vertelt ze, “daarom spreek ik nu zoveel talen, haha.”

“Bij mij kwamen de vakantievriendinnetjes altijd in groepjes”, vertelt Bas. “Ik weet nog dat ik op mijn vijftiende voor het eerst naar Blanes ging, dat was natuurlijk mega veel tongen. Ik hoop dat onze dochters het op die leeftijd iets minder naar hun zin hebben dan ik het destijds heb gehad.”

Benieuwd naar het hele interview met Bas en Nicolette? Je leest 't in Grazia's Zomerboek. Nu in de winkel of te bestellen via deze link.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook