Juvat Westendorp deelt foto met nieuwe liefde: ‘Smoorverliefd!’

De acteur is tot over zijn oren verliefd.

Lees ook

Juvat Westendorp zweeft op cloud nine sinds hij weer gelukkig is in de liefde. Vol trots showt hij op Instagram een foto met zijn nieuwe vriendin Ruby.

Smoorverliefd

Op Instagram deelde Juvat gisteravond een intiem kiekje met zijn vriendin Ruby. “Smoorverliefd!”, schrijft Juvat onder de foto. “Jij maakt elke dag een stukje mooier”, gaat hij verder.

Op de foto kijkt het tweetal dolgelukkig de camera in. Enne, we kunnen maar één ding zeggen. Wat een ontzettend knap koppel vormen de twee samen.

Liefde komt vanzelf

In een eerder gesprek met Grazia deelde de acteur dat het vinden van de ware liefde volgens hem op een natuurlijke manier moet gaat. “Ik heb lange tijd gedacht: het ligt niet aan de meiden die ik ontmoet, het ligt aan mij. Tot ik van mijn omgeving hoorde dat dit niet zo is”, vertelde hij eerlijk.

“Natuurlijk is het nooit slecht om aan jezelf te werken, maar het kan ook simpelweg zo zijn dat ik de juiste nog niet ben tegengekomen. Door geduld te hebben en niet te snel ergens in te stappen, komt de liefde vast vanzelf op mijn pad.” Lucky you, Juvat. Want dat is inmiddels gelukt!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook