Zó ziet de cast van Victorious er nu uit

Tijd om de castleden van het populaire Victorious onder de loep te nemen.

Lees ook

“You don’t have to be afraid to put your dreams in action…” Kan jij het intro van het populaire Victorious nog meezingen? Ondanks dat de serie tussen 2010 en 2013 op tv te bewonderen was, kennen we alles nog als de dag van gisteren. Maarre, hoe gaat het nu eigenlijk met de castleden?

Tori Vega

De hoofdrolspeelster uit Victorious was Tori Vega, gespeeld door Victoria Justice. De actrice begon haar acteercarrière al op haar tiende en heeft sindsdien verschillende rollen voor zowel films als series op haar naam staan. De brunette is naast actrice ook model, danseres en singer-songwriter. Ze is dus lekker druk gebleven!

Ook heeft ze twee nummers uitgebracht met co-star Ariane Grande, maar is het rond haar eigen muziekcarrière nog redelijk stil. Vorig jaar was ze te horen in het nummer Treat Myself en dit jaar horen we haar als de soundtrack van de film Trust.

Trina Vega

De meest uitgesproken persoon uit de serie is toch wel Trina Vega, de oudere en vooral arrogante zus van Tori. Victorious was trouwens niet de enige serie waar actrice Daniella Monet in te zien was. Zo zagen we haar in Zoey 101 (een andere serie long long long time ago) en deed ze een stemrol voor Winx Club.

Ze heeft haar acteercarrière aan de wilgen gehangen, want Daniella heeft samen met haar vriend Andrew Gardner twee schattige kinderen gekregen: Gio (1) en Ivry (0). Op haar Instagram deelt ze regelmatig een kiekje van haar gezinnetje en geeft ze in haar eigen podcast andere ouders tips over het opvoeden van je kinderen.

Andre Harris

De getalenteerde Andre Harris was vaak de sfeermaker van de serie. De rol van de goedlachse, getalenteerde en knappe Andre was dus op het lijf geschreven voor acteur en singer-songwriter Leon Thomas. In real life is hij nog steeds bezig met muziek en heeft hij ondertussen al meerdere nummers uitgebracht.

Op zijn social media deelt hij regelmatig foto’s en video’s tijdens een studio sessie. Ook heb je hem zien kunnen schitteren bij iCarly (gastrol) en in de film August Rush.

Robbie Shapiro

We zien hem nog zo voor ons: met warrig haar, de nerdy-look (die we stiekem allemaal wel aantrekkelijk vonden) en buikspreekpop Rex. Robbie gebruikte Rex altijd om zijn gevoelens te uiten, al had Rex ook wel een heel eigen persoonlijkheid. Matt Bennett, die de rol van Robbie vertolkte, is nog steeds dezelfde jongen van tien jaar geleden. Met nog steeds hetzelfde warrige haar en dromerige blik.

Op zijn Instagram blikt hij regelmatig nog eens terug op zijn tijd bij Victorious en zijn vriendschap met co-stars Elizabeth Gillies en Ariana Grande. Enne, wist je dat Matt ook te zien was in twee videoclips van bestie Ariana? Check de videoclip van One Last Time en Thank You, next maar!

Jade West

We zien Elizabeth Gillies altijd nog als Jade, maar ook als Fallon Carrigton uit de populaire Netflix-serie Dynasty. Elisabeth is het acteren dus nog zeker niet verleerd. De actrice is in augustus 2020 getrouwd met de liefde van haar leven: Michael Corcoran. De bruiloft zou eigenlijk plaatsvinden in april 2020, maar helaas moest dit vanwege corona uitgesteld worden.

Ondanks dat de twee hun bruiloft klein hebben gehouden, deelt ze op haar Instagram regelmatig foto’s van hun mooie dag. Gehuld in een prachtige witte jurk gaf ze het jawoord aan haar grote liefde.

Beck Oliver

Wees eens eerlijk: had jij ook een mega crush op Beck Oliver? Tien jaar later ziet Avian Jogia, die de rol speelde van Beck, er nog steeds heel goed uit. Naast een enkele rol in de thriller-film The Drowning, heeft de Victorious-acteur de spotlight niet meer opgezocht.

Toch lijkt het erop dat hij wel weer bezig is met acteren, want op TikTok deelt de acteur regelmatig hilarische filmpjes. Oh, en slecht nieuws! Hij heeft namelijk afstand gedaan van zijn lange lokken… Ach, hij blijft eyecandy.

Cat Valentine

De actrice die het verste is gekomen, is overduidelijk Ariane Grande die de rol van Cat Valentine speelde. Ze heeft haar bekendheid grotendeels te danken aan Victorious en de spin-off in Sam & Cat, maar in 2013 brak ze bij het grote publiek door met haar muziek. Haar liedjes zijn niet meer van de radio weg te slaan en ondertussen weet iedereen wel wie de zangeres is. You go, girl! (Psst, ondertussen is de zangeres ook getrouwd!)

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Victorious

Laatste nieuws

Zie ook