Aha: om déze reden verklapte Maxime de kus met Bachelor Tony Junior

'Niet doorvertellen he', waren de woorden van Tony na de kus met Maxime.

Lees ook

We hoefden als kijker niet lang te wachten tot de eerste kus in De Bachelor werd uitgedeeld. Aan de knappe Maxime de eer. Zij had een geslaagde date met Tony Junior die bezegeld werd met een kus. Hoewel Tony vroeg of ze het niet door wilde vertellen, gebeurde dit toch. Maar waarom eigenlijk?

Speelse vibe

In gesprek met &C blikt Maxime terug op haar geslaagde date met Tony. Zo vertelt ze dat de date een heel “speelse vibe” had en de twee flink wat oogcontact maakten.

“Op een gegeven moment keken we elkaar aan en vroeg hij: 'Mag ik je een kusje geven?' Hij vroeg het heel netjes, als een echte gentleman. Dat vond ik wel leuk.”

Stiekem doorvertellen

Na het moment supreme vroeg Tony aan Maxime of ze de kus geheim wilde houden. Eenmaal terug in de villa werd er al gauw door de andere ladies naar de kus gevraagd en besloot Maxime haar geheim te verklappen. Achteraf bleek het verhaal toch anders in elkaar te steken, zo vertelt ze aan &C.

“Niet alles wat we zeggen wordt natuurlijk uitgezonden. Ik heb inderdaad gezegd: 'Ik zal het niet doorvertellen.' Maar dat bedoelde ik sarcastisch, en daarna zei hij nog: 'Als je het tegen de anderen wil zeggen, dan kan dat gewoon hoor'”, legt Maxime uit. “Ik ben echt een open boek, dus ik kan niet over zoiets liegen.” Aha!

Bron: &C | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook