Beautyliefhebbers opgelet: Sephora komt naar Nederland

Dit is by far het beste nieuws van vandaag.

Lees ook

Menig liefhebber van skincare of make-up zoekt bij ieder bezoekje aan het buitenland via Google naar de dichtstbijzijnde Sephora-store. Gelukkig is dat nu verleden tijd. Want Sephora komt naar Nederland.

Ruim aanbod

In totaal heeft Sephora tweeduizend winkels die over heel de wereld te vinden zijn. Voorheen was er ook Sephora in Nederland te vinden, maar helaas vertrok de keten in 2013 uit ons kikkerlandje. Sad, maar er gaat verandering in komen.

Niet als fysieke winkel, maar als online store keert Sephora terug naar Nederland. De beautyketen heeft namelijk haar krachten gebundeld met Zalando. En dit betekent dat je duizenden producten van 300 (!) verschillende beautymerken via Zalando kunt shoppen.

Nog even geduld

Voor het online shoppen van Sephora-producten moet je alleen nog wel even geduld hebben. Vanaf 2022 kun je via de website van Zalando je online winkelmandje vullen.

Niet alleen kun je dan vanuit je luie stoel je favo producten op de deurmat ontvangen, je betaalt ook geen extra douanekosten. Dat wordt inslaan.

Bron: Upcoming, LINDA | Beeld: iStock (J2R)

Laatste nieuws

Zie ook