Temptations Bowy en Anne ondergaan indrukwekkende transformatie

Wauw!

Lees ook

Ze wisten tijdens Temptation Island: Love or Leave beiden niet de liefde te vinden, maar terug op Nederlandse bodem schoot Cupido toch raak. Temptation-singles Anne en Bowy zijn inmiddels ruim een halfjaar samen en ondergingen onlangs een knappe transformatie.

Droogtrainen

Voor Anne en Bowy begon het echte liefdesavontuur pas ná Temptation Island: Love or Leave, want terug in Nederland sloegen de vonken gelijk over tussen de twee. Dé key voor hun succesvolle relatie is ongetwijfeld hun gezamenlijke passie voor fitness. “Couples who workout together, stay together“, is duidelijk het mantra waar zij bij leven.

Enne, hoewel Anne en Bowy er al ontzettend goed uitzagen, besloten ze nog een stapje verder te gaan. Hun doel? Droogtrainen. Kortom: zoveel mogelijk spieren met een zo laag mogelijk vetpercentage, zodat je de spieren extra goed ziet. “WE DID IT!!!”, schrijft Anne trots bij een paar kiekjes van haar en Bowy. “1 team, 1 taak!! Trots op ons. Droogtrainen kunnen we van onze bucketlist afvinken.” Wat een transformatie!

Eerste ontmoeting

Anne en Bowy leerden elkaar kennen tijdens de voorstelronde in Italië, zo verklapte de beauty eerder aan Girlscene. “Voordat de singles zichzelf aan de koppels gingen voorstellen, moesten we een repetitierondje doen. Bowy viel mij gelijk op”, deelde de fotografe. “Toen hij zijn verhaaltje deed, vertelde hij dat hij techno dj is. Ik hou zelf ook heel erg van techno, dus ik liep na de repetities gelijk naar hem toe. We hadden meteen een heel leuk gesprek. Toen we ons ‘echt’ moesten voorstellen aan de koppels werden Bowy en ik aan elkaar gekoppeld. We liepen samen de trap af en na het voorstellen hebben we nog heel veel gekletst. De vonk sloeg gelijk al over.” De twee wisselden vervolgens Instagram-namen uit, zodat ze bij terugkomst in Nederland contact konden houden.

Terug in Nederland bleek al snel dat de twee elkaar na de opnames van Temptation nog niet waren vergeten. “Ik kwam op een zaterdag terug en die maandag zijn we gelijk op date gegaan”, vertelde Anne. De twee gingen samen een hapje eten in Delft en de rest is geschiedenis. Cute!

Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook