Kim Feenstra deelt emotioneel bericht over zoontje

'Ik mis hem soms zo', schrijft het model op Instagram.

Hoewel de kleine Brooklyn nog geen jaar oud is, is-ie helemaal niet zo klein meer. Enne, dat vindt moeder Kim Feenstra soms best lastig, zo laat ze weten in een emotioneel bericht op Instagram.

Trots

“Gister stond hij ineens rechtop in zijn box”, begint Kim haar verhaal bij een foto van Brooklyn in de ballenbak. De afgelopen dagen zag het model al dat haar zoontje aanstalten maakte om op te staan, waarop papa Stanley de bodem van de box verlaagde. “En daar stond-ie dan. En trots dat-ie was. Ik ook trots. Papa ook trots. Klappen in onze handen, hiep hiep hoera en de hele mikmak, rennen door de woonkamer. Zo blij als een Kinder Surprise-ei.”

Al snel sloeg de realiteit echter toe. “Staan? Nu al staan? Wie denkt hij wel niet dat hij is?”, vraagt Kim zich af. “Hij is nog maar een baby hoor. Waar is mijn baby eigenlijk gebleven?”

Cliché

Weer ziet de mom een cliché met betrekking tot het ouderschap waarheid worden. “Allemachtig, wat gaat dat snel”, merkt het model nu. “Ik weet dat elke fase zijn charmes heeft en alle nieuwe dingen weer prachtig (of niet) zijn. Maar God, ik mis hem soms zo. Ik mis mijn new born baby die urenlang op mijn borst lag.” Dat is namelijk al een tijdje geleden, zo vertelt Kim. “Hij wil nu alleen nog maar aan de borst als er wat te halen valt (net zijn vader). En urenlang stilliggen doet-ie alleen als-ie slaapt (net zijn vader).”

Toch brengt de nieuwe ontwikkelingen van het staan ook een belangrijke les met zich mee voor het topmodel. “Het laat me wel weer inzien dat ik niet moet vergeten te genieten”, weet Kim te vertellen. “Nog meer dan dat ik al doe. Want inderdaad, één keer knipperen met je ogen en ze zijn al weer groot. Ik verheug me op morgen met een verlangen naar gisteren. Dat is wat mijn zoon met mij doet. Knap hoor, is nog nooit iemand eerder gelukt. Snapt iemand dit?”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws