Oeh la la: is dit de nieuwe lover van Lars Veldwijk?

De voetballer deelde zelf beelden van de special lady.

De geruchtenmolen draaide al een tijdje overuren, maar nu lijkt Lars Veldwijk toch echt zelf te bevestigen dat hij een nieuwe vrouw in zijn leven heeft. Op Instagram Stories liet hij zien dat hij aan het FaceTimen was met een special lady en plaatste daar zelfs hartoogjes bij.

Nieuwe vlam

Oké, Insta official is het nog niet bepaald te noemen, maar met zijn Instagram Stories lijkt Lars Veldwijk er toch wel op te hinten dat hij off the market is. In het verhaal is te zien hoe de voetballer aan het FaceTimen is met een prachtige vrouw, die hem ook nog eens een knipoog geeft. Cosmopolitan wist een screenshot van het FaceTime-gesprek tussen Lars en zijn nieuwe vlam vast te leggen. Je bekijkt 'm HIER.

Beauty en brains

Roddelpagina @realityfbi wist met wat speurwerk de naam van de special lady te ontdekken: Annemarie van der Baan. Volgens de roddelpagina volgen de twee elkaar én liet zij onlangs nog een hartoogjes-smiley achter onder een van Lars' foto's. Cosmopolitan dook nog iets verder in de archieven en vond een filmpje van vier jaar geleden, waarin Annemarie zichzelf voorstelt. Bekijk het filmpje HIER. Eén ding is wel zeker: Annemarie heeft beauty én brains.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws