EOTBDD’s Jørney reageert op geruchten: ‘Wat rondgaat over mijn zwangerschap is waar’

The rumors were true!

Lees ook

Eind mei draaide de geruchtenmolen rondom EOTBDD's Jørney en Odim overuren. Ze zouden namelijk samen een kindje verwachten. Het leek er even op dat het nonsens was, met de nadruk op was. Niemand minder dan de blonde beauty herself bevestigt namelijk dat ze inderdaad in verwachting is.

Zwanger van Odim

“Wat rondgaat over mijn zwangerschap is waar”, doet Jørney uit de doeken in een vlog op haar YouTube-kanaal. “Ik ben nu al een tijdje zwanger en de reden dat ik het niet heb verteld is dat ik in alle rust samen met Odim goed wilde nadenken over welke beslissing wij gingen nemen en wij niet in een sociale media-gijzeling terecht wilden komen.”

De EOTBDD-original vertelt dat ze niet beïnvloed wilde worden door meningen of oordelen op social media. “We zijn samen tot de conclusie gekomen dat we het graag willen houden en zijn er toch best wel blij mee.”

Wel of niet samen?

Of het kindje ouders krijgt die nog bij elkaar zijn? Dat is niet helemaal duidelijk. Iets meer dan een week geleden zei Jørney nog dat zij en Odim uit elkaar waren en dat ze ook niet meer bij elkaar zouden komen. Of ze hun relatie toch weer nieuw leven in gaan blazen, lijkt Jørney in haar vlog echter niet uit te sluiten.

“Het is inderdaad zo dat we elkaar momenteel niet zien vanwege omstandigheden. (…) Wij moeten ook als stel gaan kijken hoe we nu verder gaan met elkaar. Ik hoop dat we eruit komen en dat zal even tijd nodig hebben.”

Ouderschap

Daarnaast wil Jørney benadrukken dat zij en Odim goed voor hun kindje gaan zorgen. “Hoe het ook gaat lopen tussen ons, we hebben afgesproken dat we samen goede ouders gaan zijn. Ik weet zeker dat ik als moeder altijd mijn best zal doen om het zo goed mogelijk en volwassen mogelijk te doen. Ik ben ervan overtuigd dat Odim dat ook gaat doen.”

Ook benadrukt de beauty dat ze blij is met haar zwangerschap. “Ik ben zo blij met de baby. Het is zo bijzonder dat een mens een klein mensje kan maken. Het is supermooi, een zwangerschap. Ik ga nu vooral van mijn zwangerschap genieten, van de mensen om me heen genieten en we gaan er iets moois van maken.”

Bron: YouTube | Beeld: EOTBDD (MTV)

Laatste nieuws

Zie ook