Winning Wednesday: 2x Bosphora-sieradenset t.w.v. €137

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Het is weer woensdag! Oftewel: Winning Wednesday bij Grazia. Deze week mogen we twee sieradensets van Bosphora t.w.v. €137 weggeven! Eén in de kleur goud en één in de kleur paars of roze.

Grensoverschrijdend

De meest opvallende stijlen komen voort uit zelfvertrouwen en is datgene waarmee je jezelf onderscheidt. Dat stijl uniek is, weet Bosphora als geen ander. Het sieradenlabel uit Europa weet maar al te goed dat vertrouwen voortkomt uit acceptatie en self love. Het label ontwerpt om die reden hebberigmakende sieraden die genderless zijn. Daarom vind je bij Bosphora sieraden voor iedereen: hem, haar en hen.

Zeven collecties

Bosphora doet niet aan half werk en lanceerde daarom zeven genderless collecties in één keer. Zo is er de EDGE-collectie, waar er gekozen wordt voor de tegenpool van minimalisme: maximalisme. Of VIBE – wat zoals de naam al doet vermoeden – staat voor a whole vibe, good vibes wel te verstaan.

Bekijk alle collecties HIER.

Win, win, win

Enne, om deze prachtige collecties van Bosphora te vieren mogen we 2x een Bospora-sieradenset t.w.v. €137 weggeven. Uit de collection EDGE mogen we een Root Gold Necklace en een Root Gold Earring weggeven, en we mogen één EDGE-set met een Purple of Pink Root Gold Necklace en een Purple of Pink Root gold Earing weggeven.

Wil jij kans maken op de gouden of op de paarse of roze set? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij straks één van de lucky winners!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Deze winactie loopt t/m 13 juli. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws

Zie ook